02 / 05 / 2024

Şanlıurfa ulaşım projeleri

Şanlıurfa ulaşım projeleri

Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yatırımlar Şanlıurfa'yı günbegün ileriye taşımaktadır" dedi.

Şanlıurfa'da ulaşım ve konut sıkıntısı çözülecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç yaptığı açıklamalarda bulundu. 2015 yılında devrim niteliğinde bazı projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Güvenç, Ulaşım ve Konut sorununun mutlaka çözüleceğini müjdeledi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Şanlıurfa'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Hafif Raylı Ulaşım Projesi için EurAsia Strategies ve Çin Firması CAMC Mühendislik yetkilileri ile görüştü.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Şanlıurfa ulaşım projeleri Haberi

Şanlıurfa ulaşım projeleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TV 24 kanalında katıldığı canlı yayın programında Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde gerçekleştirilen gelişim ve dönüşümü anlattı.


Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının kent merkezi ve ilçelerde büyük bir özveri ile çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yatırımlar Şanlıurfa'yı günbegün ileriye taşımaktadır" dedi.


"GENÇLERİMİZİ SU SPORLARI BULUŞTURUYORUZ"


Şanlıurfa'da yapımı sürdürülen dev projelerin bir bir hayata geçirildiğine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfalıların su sporları ile tanışması için SUKAY projesini hizmete sunduklarını söyledi.


Türkiye'nin en genç şehri olan Şanlıurfa'da gençlere yönelik vizyonel çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "Gençlerimizin suyla buluşması adına geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiğimiz GAP SUKAY su sporları merkezimizi Sayın Bakanımız Faruk Çelik'in katılımıyla hizmete açtık. Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimize eğitim...