04 / 10 / 2024

Şanlıurfa üstgeçit

Şanlıurfa üstgeçit

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tugay önüne 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde yapılması planlanan çift asansörlü üst geçidin yapımına başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentte kaçak yapılara geçit vermeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm alanı içerisinde bulunan gecekonduların yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Halfeti'de kaçak yapıya geçit yok!

Kaçak yapı mücadelesine hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halfeti'deki kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentteki ilçelerde başlattığı eşit hizmet atağını Ceylanpınar'da devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 18 bin kilometre asfalt!

Şanlıurfa'nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmeti eşit götürmek için planlama yapan ve bu kapsamda çalışmalarına araklıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'nın Yaylak ve Yaslıca Mahallelerinde devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa'ya katı atık transfer istasyonu kuruluyor!

13 ilçeye eşit hizmet götürme parolasıyla hareket eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi alt ve üst yapı, sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra Şanlıurfalı vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa'ya yeni üstgeçit!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tugay önüne 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde yapılması planlanan çift asansörlü üst geçidin yapımına başladı.

Şanlıurfa Haliliye'de kaçak yapılara geçit yok!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapılaşmanın ve projeye aykırı ilerleyen yapıların önüne geçerek, kaçak yapılara geçit vermiyor.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Şanlıurfa Sırrın'daki üstgeçidin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların can güvenliğinin sağlanması için Sırrın Mahallesi’nde yapımı devam eden üst geçitte sona gelindi, üstgeçidin çalışmaları tamamlandığında vatandaşların hizmetine sunulacak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Taksim'i yayalaştırma sırasında yapılan üstgeçit korkutuyor!

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi çalışmalarında 92. gün tamamlandı. Ancak yapılan üstgeçit vatandaşları korkutuyor...

Şanlıurfa'da risk oluşturan binanın yıkımına başlandı!

Şanlıurfa'da kolonları hasar gördüğü için risk oluşturan ve yıkımına karar verilen 9 katlı apartmanın iş makinaları tarafından yıkımına başlandı...

Şanlıurfa üstgeçit Haberi

Şanlıurfa üstgeçit


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tugay önüne 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde yapılması planlanan çift asansörlü üst geçidin yapımına başladı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Diyarbakır Yolu üzerinde yer alan Necmettin Cevheri Bulvarındaki üstgeçit yapımına başlandı. Bölgede üst geçit çalışmalarını özveriyle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Tugay yaya üstgeçidini bitirerek, vatandaşların hizmetine sunmayı planlıyor.


Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda vatandaşların ve askeri personelin karşıdan karşıya geçmelerine olanak sağlayacak olan üst geçidin ihalesini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, zemin analizlerinin ardından inşaat aşamasına geçti.


120 günde yapımı tamamlanacak olan üstgeçit, 50 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğinde ve çift asansörlü olacak şekilde vatandaşların hizmetine sunulacak. 



Şanlıurfa Büyükşehir...