29 / 06 / 2024

Şanlıurfa Viranşehirde kültür evleri

Şanlıurfa Viranşehirde kültür evleri

Viranşehir İlçe Belediyesi tarafından Kırsal Mahallelere yaptırılan kültür evlerinde sona gelindi. Viranşehir Belediyesi, tarafından 30 mahallede yapımı devam eden kültür evlerinin büyük bir kısmı bitme aşamasına gelirken, bir kısmı da hizmete girdi.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Harran Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı..

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap son başvuru tarihi 28 Aralık!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap projesinde yer alan 198 adet konut için son başvuru tarihi 28 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap'ta yer alan 28 konut başvuruları başladı. Başvurular 28 Aralık 2018 tarihine kadar alınabilecek...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda  148 konuttan meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemiyle yapılıyor.   

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi 31 Temmuz'da!

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak..

Şanlıurfa Viranşehirde kültür evleri Haberi

Şanlıurfa Viranşehirde kültür evleri

30 mahallede yapılan kültür evleri çok amaçlı olarak kullanılabilecek. Oturum alanı 240 metrekareden oluşan kültür evlerinde taziye, düğün, nişan, halk toplantıları ve benzeri etkinlikler yapılabilecek. Kültür evlerinde okuma salonları, muhtar odası, mutfak, çay ocağı gibi bölümler bulunuyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, "Viranşehir’in her mahallesinde kültür evi yapacağımızı belirtmiştik. Bu yıl 30 tane kültür evi inşaatı başlattık. Şuan kültür evlerimizde son aşamaya gelindi. Birçok kültür evimiz halkımızın hizmetine girmiş durumda. Her yıl düzenli olarak kültür evlerimizin yapımına devam edeceğiz” diye...