02 / 05 / 2024

Şanlıurfa yatılı okul

Şanlıurfa yatılı okul

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri bir yandan Kobanili misafirler için Suruç'ta 40 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan çadır kentin zemin düzleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projeden 180 ay ve 240 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk projesinde yer alan 652 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor. Projede en düşük konut fiyatı 136 bin 599 TL olarak belirlendi.

SGK'dan Şanlıurfa'da 28 milyon TL'ye satılık 37 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından Şanlıurfa'da 37 gayrimenkul ihale usulü ile satılıyor. Taşınmazların ihalesi sırasıyla 5 gün boyunca gerçekleşecek..

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Maşuk 5. Bölge başvuruları 18 Eylül-29 Eylül tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge başvuruları 18 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap Projesi'nde yer alan 652 konut için başvurular 18 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap'ta yer alan 84 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa'daki tarihi Balıklıgöl yerleşkesinde göçük!

Şanlıurfa'da yer alan tarihi Balıklıgöl yerleşkesinde altyapı çalışmaları sırasında göçük meydana geldi.

Şanlıurfa’da 300 konut yıkılıyor!

Şanlıurfa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında deprem riski bulunan 300 konut yıkılıyor. Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdi.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ başvuruları 1 Ağustos'ta başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. ve 2. Etap'ta yer alan 919 konut için başvurular 1 Ağustos'ta başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge başvuruları 1 Ağustos'ta başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1.ve 2.Etap başvuruları 1 Ağustos'ta başlıyor, projedeki en düşük konut bedeli 169 bin 937 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Balıklıgöl Tüneli revize ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Balıklıgöl Tüneli'ni revize ediyor.

Şanlıurfa yatılı okul Haberi

Şanlıurfa yatılı okul

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmaları kapsamında, kent içinde iyileştirme, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor.


Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri bir yandan Kobanili misafirler için Suruç'ta 40 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan  çadır kentin zemin düzleştirme çalışmaları için seferber olurken, öte yandan da şehir merkezinde çalışıyor.


Suruç’taki Suriyeli Misafirlerin kalacağı Yatılı Bölge Okulu yanındaki 40 dönümlük alanda; 35 kamyon malzeme kullanılarak 400 ton mekanik dolgu, 82 ton mucur ve 170 ton rotmiks kumu (soğuk asfalt) ile zemin düzleştirme çalışmalarını yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Karaköprü’de okul ve park yollarını da yaparak iyileştirme çalışmalarını tamamladılar.


Kent merkezinde okul yolları, yol rakım düşürme ve kaldırım çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, şehrin genelinde çalışarak Şanlıurfa’ya modern bir kimlik kazandırmaya...