05 / 05 / 2024

Şanlıurfa yol sorunu

Şanlıurfa yol sorunu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir yandan yeni bulvar, yollar ve kavşaklarla şehir içi ulaşıma çözümler üretirken, kırsalda ise yerleşim birimleri arasındaki yol sorunlarına neşter olmaya devam ediyor.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7'nci ili olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Şanlıurfa'ya 5 yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköprü'deki yol yapım ve bulvar çalışmaları son sürat sürüyor. Karaköprü'de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

Şanlıurfa Eyyübiye'de çarpık kentleşmenin önüne geçilecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kentte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekinci, kentsel dönüşüm ve tapu sorunu ile ilgili gelinen son noktayı anlattı.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

Şanlıurfa'nın yol ağı genişliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehrin yol ağını da genişletiyor.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni yollar yapılıyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsalda yol çalışmalarını yoğunlaştırdı. Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, Büyüktokaç Mahallesi Çobanlar Sokak ile Berdi Sokakta stabilize ve dolgu çalışmaları yapıyor.

Şanlıurfa yol sorunu Haberi

Şanlıurfa yol sorunu


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir yandan yeni bulvar, yollar ve kavşaklarla şehir içi ulaşıma çözümler üretirken, kırsalda ise yerleşim birimleri arasındaki yol sorunlarına neşter olmaya devam ediyor.


2016 yılı planlaması çerçevesinde tüm ilçelerdeki kırsal yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Siverek için öngörülen 129 kilometrelik beton yol yapımını büyük oranda tamamladı. Yollarda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Kırsalımıza net çözüm üretebilmek için yol yapımında beton uygulamasını tercih ediyoruz. Hedefimiz ömürlük çözümler üretmektir" dedi.


BAŞKAN ÇİFTÇİ, "ÖMÜRLÜK YOLLAR YAPIYORUZ"


Siverek'e Sabancı - Sarıören - Taşlı ve Beyarlı kırsal mahallelerini birbirine bağlayan grup yollardaki beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek'te Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımızın 2016 yılı için programa almış olduğu 129...