18 / 05 / 2024

Şanlıurfa yüzer köprü projesi

Şanlıurfa yüzer köprü projesi

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'de ekonomik ve sosyal hayatın her alanında gelişmeler yaşatacak projelerini sürdürüyor.

Şanlıurfa'da 10.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye ve Karaköprü'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 171 bin 815 TL bedelle satışa çıkardı.

ÖİB, Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan üç taşınmazın satışını onayladı.

Şanlıurfa'da bir sitenin istinat duvarı çöktü!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan bir sitenin istinat duvarında aşırı yağış nedeniyle çökme yaşandı. Çökme nedeniyle birçok vatandaş evlerini tahliye etti. 

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kura sonuçları 2020...  

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.  

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru detayları!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru şartları nedir? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

Türkiye’nin en yüksek köprüsü Bitlis’te inşa edildi!

50 yıl önce, dönemin Bitlis Milletvekili Abidin Gaydalı’ın girişimleriyle projelendirilen Türkiye’nin en yüksek köprüsü tamamlanıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü yükseliyor!

Cumhuriyet'in 100'üncü yılını simgesi olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. Lapseki ve Gelibolu yakalarında denize batırılan kesonlar üzerine blokların yerleştirilmesiyle yükselen köprü ayaklarına, vinç yardımıyla ikinci bağ kirişleri yerleştirildi.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

1915 Çanakkale Köprüsü emlak piyasasını canlandırdı! 

Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı bölgenin kaderini değiştirdi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, köprü çalışmasından sonra yatırımcıların bölgeye olan talebinin arttığını söyledi. 

Şanlıurfa yüzer köprü projesi Haberi

Şanlıurfa yüzer köprü projesi


Halfeti'de 3 proje için 2 milyon liranın üzerinde yatırım yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sayesinde Halfeti, hak ettiği hizmetlere kavuşuyor. Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde gerek altyapıda gerekse üstyapıda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'de proje uygulamalarına devam ediyor.


Şanlıurfa'nın cennet ilçesi olarak bilinen Halfeti'nin turizmde hak ettiği payı alabilmesi için 2016 yılı planlamasını koordineli bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmaları devam eden 3 ayrı proje için 2 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdi. 


OTOPARK YAPIMI SÜRÜYOR


Halfeti'ye gelen yerli ve yabancı turistlerin konaklama sorununa çözüm bulabilmek için otopark inşaat çalışmalarını başlatan ve büyük ilerleme kaydeden Büyükşehir Belediyesi, ilçe sakinlerinin takdirini topladı. İlçenin Şimaliye Mahallesinde bulunan ve daha önceleri mıcır ocağı olarak kullanılan 12 bin 523 metrekarelik alanın 256 adet taksi ve 6 adet...