25 / 07 / 2024

şanlıurfada Merkez Mahallesini lağım bastı

şanlıurfada Merkez Mahallesini lağım bastı

Şanlıurfa’nın Merkez Mahallesinde 5057. Sokakta bulunan kanalizasyon borusu patladı. İddiaya göre 3 ay önce patlayan boru nedeniyle mahalledeki park ve caddelerde su birikintileri meydana geldi.

Mba Build Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Mba Build Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mba Build Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Soğanlık'ta yapıldı. 

Merkez Bankası resmen duyurdu! FAST'te yeni dönem 2023'te başlıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ödeme ve e-para kuruluşlarının 2023 yılında Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) sistemine doğrudan katılımının sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

TOKİ’den 2 bin 2 konut müjdesi! TOKİ'nin yeni projeleri nelerdir?

TOKİ, dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, Şanlıurfa merkez ve Eyyübiye ilçelerinde konutlar ihaleye çıkacak. İşte haberin detayları!

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Merkez projesi kapsamında 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dikkat 10 bin TL'ye kadar...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) sistemine entegrasyonu tamamlanan “TR Karekod” ile iş yeri ödemelerinde bir seferde 10 bin Türk Lirası'na kadar işlem yapılabileceğini bildirdi.

Merkez Bankası'ndan son dakika 'FAST' kararı! 5 bin liraya çıkarılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) para transferlerinde 2 bin TL şeklinde açıklanan Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) işlem tutarı limitinin 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 5 bin TL'ye çıkartacağını açıkladı.

Şanlıurfa'da 19.2 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez'de 19 milyon 189 bin TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  Bakırköy’de yapıldı.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Merkez Bankası FAST sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bünyesinde geliştirilen yeni nesil 7 gün 24 saat anlık perakende ödeme uygulaması Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) Sistemi, bugün itibarıyla kullanıma açıldı.

şanlıurfada Merkez Mahallesini lağım bastı Haberi

şanlıurfada Merkez Mahallesini lağım bastı

Şanlıurfa’nın Merkez Mahallesinde 5057. Sokakta bulunan kanalizasyon borusu patladı. İddiaya göre 3 ay önce patlayan boru nedeniyle mahalledeki park ve caddelerde su birikintileri oluştu. Aşırı sıcaklarla kokudan bunalan mahalleli, park ve sokaklarda oynayan çocuklarının salgın hastalığa yakalanmasından korkuyor. 


Salgın bir hastalık olmasından korkan vatandaş, ”Bu sıkıntı yaklaşık 3 aydır var. Aslında güzel bir park yapılmış. Dere yatağı toparlanmış ama maalesef 3 aydır lağam problemini yaşıyoruz. Gelip düzenliyorlar. Ama geçici bir çözüm buluyorlar. Hava çok sıcak zaten müthiş derecede bir koku var. Tüm Karaköprü ilçesinin lağımı buraya akıyor. İnsanlar buraya geliyor, çocuklar gelip lağımın içinde oynuyorlar. İnsanlar burada piknik yapıyor. Biz bu lağım kokusundan çok rahatsızız. Yetkililere söyledik maalesef bir çözüm bulunamadı. Allah korusun salgın da olabilir. Bir an önce kalıcı...