17 / 05 / 2024

şanlıurfada seyyar havuzlar kuruldu

şanlıurfada seyyar havuzlar kuruldu

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da, yüzme havuzu olmayan semtlerde ikamet eden vatandaşlann ihtiyacını karşılamak amacıyla tahsis edilen 3 ayrı seyyar yüzme havuzunun hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Şanlıurfa Haliliye'ye iki yeni yüzme havuzu!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde yüzme havuzları yaparak gençlik üzerinde havuz kültürü oluşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Haliliye ilçesi için kolları sıvadı.

Şanlıurfa Gazeteciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfada görev yapan gazeteciler için Karaköprüde yapımı TOKİ tarafından gerçekleştirilen Basın Sitesinde sona doğru gelindi. Toplam 229 dairenin yapıldı basın sitesinde dairelerin iç ve dış tefrişatı tamamlandı.

Seyyar havuzda serinliyorlar!

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da, çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan seyyar havuzlarda serinliyorlar. Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 3 seyyar havuz kentin farklı bölgelerine kurulacak.

Şanlıurfa'da seyyar yüzme havuzları kuruldu!

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da, yüzme havuzu olmayan semtlerde ikamet eden vatandaşlann ihtiyacını karşılamak amacıyla tahsis edilen 3 ayrı seyyar yüzme havuzunun hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Şanlıurfa Belediyesi kiralama karşılığı katlı otopark yaptıracak!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı, merkez Topçu Meydanı'nda 1050 araçlık otopark yaptırarak 25 yıllığına kiralanması için ihale düzenledi

Şanlıurfa Belediyesi boğulmaların önlenmesi için 3 havuz yaptırıyor!

Şanlıurfa Belediyesi, yaz aylarında sulama kanallarında meydana gelen boğulma olaylarının önüne geçmek amacıyla 3 semtte yüzme havuzu yaptırıyor

Şanlıurfa, Göbeklitepe ile turizm alanında yenilenmeye hazırlanıyor!

Peygamberler şehri Şanlıurfa, M.Ö. 10 bin tarihine ait ve dünyanın ilk tapınağı olduğu söylenen Göbeklitepe ile turizm, alanında yeni bir boyut kazanıyor.

ÖYK, Hazine'nin Şanlıurfa'daki arsaların satışına onay verdi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Şanlıurfa'da bulunan Maliye hazinesi adına kayıtlı bazı taşınmazların satışına onay verdi

Türk Kızılayı, Şanlıurfa'da gayrimenkul satıyor!

Türk Kızılayı, Şanlıurfa'da yer alan gayrimenkullerin satışını gerçekleştirecek

Kızılay'dan Şanlıurfa'da satılık 42 konut ve dükkan!

Türk Kızılayı Şanlıurfa'da mülktiyeti kendisine ait olan 39 konut, 2 dükkan ve 1 depo olmak üzere toplam 42 taşınmazını satışa çıkardı

Şanlıurfa Defterdarlığı'ndan satılık bağ! 2 milyon 715 bin TL'ye!

Şanlıurfa Defterdarlığı Merkez Karaköprü Köyü'ndeki 12.925 metrekare yüzölçümündeki bağ niteliğindeki taşınmazı satmak üzere ihale düzenledi

Şanlıurfa Karaköprü beldesindeki 3 taşınmazın pazarlık görüşmesi yapıldı!

Mülkiyeti Hazineye ait Şanlıurfa merkez, Karaköprü beldesindeki 3 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

şanlıurfada seyyar havuzlar kuruldu Haberi

şanlıurfada seyyar havuzlar kuruldu

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da, yüzme havuzu olmayan semtlerde ikamet eden vatandaşlann ihtiyacını karşılamak amacıyla tahsis edilen 3 ayrı seyyar yüzme havuzunun hizmet vermeye başladığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerinde özellikle okul bahçelerine kurulan yüzme havuzlarıyla serinlemek isteyen vatandaşların ayağına yüzme havuzlan götürdü. Batıkent TOKİ konutları bölgesindeki Gençlik Merkezi bahçesinde kurulan seyyar yüzme havuzundan tüm vatandaşlann faydalandığı belirtildi. Yenice Kız İmam Hatip Lisesi ve Ahmet Yesevi Kadın Destek Merkezi'nde kurulan seyyar yüzme havuzundan ise sadece bayanların faydalandığı kaydedildi. 



Türkiye...