13 / 05 / 2024

şanlıurfaya metro mu geliyor

şanlıurfaya metro mu geliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "Şanlıurfa'da asıl toplu taşıma kuzeye doğru gerçekleşiyor. Bu güzergâhtaki yollarımız da araçlarımız da yeterli düzeyde cevap vermiyor. Artık hafif raylı sistemi ciddi olarak ele almamız lazım" dedi.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika! İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları düşüyor mu? İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları...

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan sonra, bazı şehirler arası otobüs firmaları rezervasyon sistemine son verdi. Firmalar, bundan sonra bilet fiyatlarını anlık olarak belirleyecek. Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? Metro, Pamukkale, Kamil Koç... 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Black Mirror'un yeni sezonu mu gerçek hayat mı? Google, anlık çeviri yapan artırılmış gerçeklik gözlüğünü tanıttı!

11 ve 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşem Google I/O 2022 geliştirici konferansının ilk günü sona erdi! Google, anlık şekilde herhangi bir dilden çeviri yaparak gerçek hayata sizin dilinizde altyazı ekleyen gözlüğünü dünyayla tanıştırdı! Peki, Google konferansın ilk gününde neler oldu?

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Kanal İstanbul metro projelerine engel oluyor mu?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündemle ilgili soruları yanıtladı. İmamoğlu'na gelen sorulardan biri de Kanal İstanbul, bu metro projelerine bu arada engel oluyor mu? sorusuydu. İşte yanıtı...

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

İstanbul'da yeni açılacak 192 metro istasyonu!

İstanbul'da inşaat çalışmaları devam eden toplam 18 metro hattı bulunuyor. Bu metroların inşaat çalışmaları tamamlandığında İstanbul 192 yeni metro istasyonuna kavuşmuş olacak. Peki sizin eviniz hangi istasyona yakın? İşte tüm detaylar...

Şanlıurfa'daki Çarmelik Kervansarayı restore ediliyor!

Evliye Çelebi'nin 'Seyahatname'sinde bahsettiği tarihi Çarmelik Kervansarayı, Büyükşehir Belediyesi'nin restore çalışmaları ile yeniden hayat buluyor. Çalışmaların ardından kervansaray Şanlıurfa tarihindeki önemine yeniden kavuşmuş olacak.

Şanlıurfa'nın ulaşımındaki 2 sorun mecliste!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Şanlıurfa ilinin metro ve hafif raylı sisteme olan ihtiyacını meclise taşıdı. Pekşen, hazırladığı soru önergesinin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlanmasını talep etti..

Soğanlık Moment İstanbul satılık!

Soğanlık Moment İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Soğanlık Metro İstasyonunun yanı başında olan proje 10 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

şanlıurfaya metro mu geliyor Haberi

şanlıurfaya metro mu geliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "Şanlıurfa'da asıl toplu taşıma kuzeye doğru gerçekleşiyor. Bu güzergâhtaki taşımaya yollarımız da araçlarımız da yeterli ve ideal düzeyde cevap vermiyor. Artık hafif raylı sistemi ciddi olarak ele almamız lazım" dedi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek, şehrin özellikle yerleşim ve trafik sorunları ile ilgili hazırlanan raporla ilgili toplantıya katıldı. Büyükşehir Belediyesi Danışmanları Ümran Mutlu Bilim ve Nusret Urmak ile birlikte toplantıya katılan Başkan Çiftçi, şimdiye kadar pek alışık olmadığı bir toplantı formatı ile karşılaştığını ve çok verimli vizyon içerikli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.


Programda TÜMSİAD Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Volkan Uzsoy ve Şube Başkan Yardımcısı Halef Karataş tarafından Büyükşehir Belediye Başkanına sunum ve brifing...