02 / 05 / 2024

Santhar İnternatıonal kimin

Santhar İnternatıonal kimin

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Awad Alı Omer Mustafa tarafından kuruldu. 

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars Group Gayrimenkul A.Ş. tarafından kuruldu.

Onka Internatıonal Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onka Internatıonal Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onut Kamçı tarafından kuruldu.

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Küçükönal tarafından kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Agro Tr Internatıonal Zirai Ürünler İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agro Tr Internatıonal Zirai Ürünler İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hesham Hussıen Akmed Karara tarafından kuruldu.

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Shakourı tarafından kuruldu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

Santhar İnternatıonal kimin Haberi

Santhar İnternatıonal kimin

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Awad Alı Omer Mustafa tarafından kuruldu. 

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gıda ürününün alış ve satışını ithalat ve ihracatını yapmak.Mevzuatın izin verdiği ölçüde yemeklerde kullanılan her türlü baharat,tuz, susam ve susamdan yapılan tahin'ın ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Sultaniye Mah.350.Sk.A1 Blok Apt.No:6 C/211...