03 / 10 / 2024

Şantiyeden demirler toplanacak mı

Şantiyeden demirler toplanacak mı

Yalova'da inşaat sektörünün belirli bir ivme kazanması ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü denetimlere aralıksız devam ediyor. Bu denetimler sayesinde ildeki yapılaşmanın daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi hedefleniyor.

84 dairelik sitede korkutan tablo: Çatlak kolonlar, dökülen beton parçaları ve çürüyen demirler tedirgin ediyor!

İstanbul Kartal’da 84 dairenin bulunduğu 3 bloklu sitenin kolonlarında oluşan çatlaklar, çürüyen demirler ve dökülen beton parçaları sitede yaşayanları tedirgin ediyor.

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Taşdemir tarafından kuruldu.

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Taşdemir ve Muhammed Hasan Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Mersin Serbest Bölgesi'ndeki bazı taşınmazlar için teklif toplanacak!

Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Mersin Serbest Bölgesi'ndeki taşınmazların faaliyet ruhsatı süresince kullanıma verilmesine yönelik teklif toplanacak.

Demirler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir ve Volkan Demir ortaklığında kuruldu.

Gazze'nin yeniden imarı için 45 ülke İstanbul'da toplanacak!

Gazze'nin yeniden imarı için 45 İslam ülkesinden önemli isimler İstanbul'da toplanacak. Toplantı 24 Mart'ta İstanbul Wish Otel’de yapılacak...

Avrupalı müteahhitler Türkiye’de toplanacak!

Her yıl iki kez Avrupa'nın farklı şehirlerinde toplanan Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği (EIC) 2018'de İstanbul'da toplanacak. 

Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Reşat Daşdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dadaş Demirler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadaş Demirler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demir, Hasan Demir ve İsmail Demir ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sapanca Belediyesi imar planları için toplanacak!

Sapanca Belediyesi, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan imar planları ve imar projeleri için bir araya toplanacak.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 3. kez talep toplanacak!

Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile BESOB işbirliği ile gerçekleşen Yeni Sanayi Sitesi’nde son 52 dükkan için 3. kez talep toplanacak.

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 1 Şubat'ta toplanacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 1 Şubat Çarşamba saat 18:30'da toplanacak. Toplantı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında gerçekleşecek.

Şantiyeden demirler toplanacak mı Haberi

Şantiyeden demirler toplanacak mı

Yalova'da inşaat sektörünün belirli bir ivme kazanması ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü denetimlere aralıksız devam ediyor. Deprem bölgesinde bulunan Yalova'da yapıların şartlara uygun yapılması büyük önem taşıyor. Bu nedenle yapı denetim firmaları büyük görevler düşüyor. Binaların yapım aşamasında gerekli şartlara uyup uymadığından sorumlu olan bu firmalar ise bir üst kurum olan Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından denetleniyor. Müdürlük yetkilileri denetimlerin bakanlığın belirttiği şartlara göre gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini belirli periyotlarla denetimlerle gözden geçiriyor. Bu denetimler sayesinde ildeki yapılaşmanın daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi hedefleniyor. 


Haberci...