08 / 05 / 2024

şantiyelerde önlemler 2020

şantiyelerde önlemler 2020

Koronavirüs salıgının yayılımın azaldığı bölgelere talebin yükseldiğini anlatan Gayrimenkul Danışmanı Evrim Başaran Kırmızıtaş, Zekeriyaköy, Uskumruköy, Göktürk, Kilyos gibi bölgelerin değerinin arttığını söyledi.

Pandemi süreci inşaat sektöründe nasıl ilerleyecek?

Koronavirüs sürecinin ardından müstakil, villa, bahçeli ve balkonlu ev tercihleri arttı. Salgın sonrası süreçte inşaat sektöründe, şantiyelerde dijital dönüşümün gündeme alınarak e-şantiyeler oluşturulacağı, sosyal mesafe dolayısıyla daha geniş metrekareli ofislere talebin artacağı öngörülüyor.

Şantiyelerde koronavirüs düzenlemesi!

Şantiyelerde koronavirüse karşı alınacak önlemler belirlendi. Buna göre, şantiyelerde salgın sorumlusu bulunması, servislerde sosyal mesafe düzeni uygulanması, toplantıların ertelenmesi gibi kararlar alındı...

Konutta 2020 programı!

Konut piyasası 2020 yılına hareketli giriyor. Vergisel teşvikler gibi yenilikler gündemdeyken, geçtiğimiz günlerde açıklanan Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda da dar gelirlinin konuta ulaşımı, stoklar, kentsel dönüşüm, şehirleşme için yeni önlemler planlanıyor.

Konutta 2020 programı!

Konut piyasası 2020'ye hareketli giriyor. Değerli konut vergisi gibi yenilikler gündeme gelirken, geçtiğimiz günlerde açıklanan Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nda da dar gelirlinin konuta ulaşımı, stoklar, kentsel dönüşüm, kentleşme için yeni önlemler planlanıyor.

Bina inşaat maliyet bedelleri cetveli 2020!

2020 yılında geçerli olacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlendi. İşte bina inşaat maliyet bedelleri cetveli 2020...

Konut inşaat maliyet bedelleri 2020!

2020 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri bugün belli oldu. İşte konut inşaat maliyet bedelleri 2020...

2020 bina inşaat maliyet bedelleri cetveli!

2020 yılında geçerli olacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belirlendi. İşte 2020 bina inşaat maliyet bedelleri cetveli..

Konut inşaat maliyet bedelleri 2020!

2020 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri bugün belli oldu. İşte konut inşaat maliyet bedelleri 2020...

2020 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak?

2020 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, 2020 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak?

Bayraklı Şehir Hastanesi 2020'de açılacak! 

Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatını inceledi. Hastanenin 31 Mayıs 2020'de bitirilmesi planlanıyor. 

Konut sektörü 2020'de canlanacak! 

Ekonomide yaşanan sıkıntıları değerlendiren uzmanlara göre 2020 yılında tüm sektörlerde düzelme yaşanacak. Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, 2020 yılında konut satışlarının artacağını belirtti. 

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Mobilyacılar 2020'ye kadar 233 bayilik verecek!

Özellikle bayilik sistemiyle hızla büyüyen yatak ve mobilya markaları, bu sayede yeni girişimcileri de ekosisteme kazandırıyor. Sektörde faaliyet gösteren dokuz marka, 2020 sonuna kadar 233 bayilik verecek.

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi 2020'de tamamlanacak!

Elazığ'da inşaatı duran Fethi Sekin Külliyesi'nin borçları yüzünden inşaat durmuştu. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu başkanı külliye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Külliye 2020 yılında açılacak.

şantiyelerde önlemler 2020 Haberi

şantiyelerde önlemler 2020

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Başaran Kırmızıtaş, koronavirüs salıgının yayılımın azaldığı bölgelere talebin yükseldiğini açıkladı. Kırmızıtaş, “Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar uygulamasından edindiğimiz bilgilere göre Zekeriyaköy, Uskumruköy, Göktürk, Kilyos gibi bölgelerde koronavirüs yoğunluğu yeşil olarak ifade ediliyor. Yani bu bölgelerde koronavirüs çok fazla yayılmadı” şeklinde konuştu.

Bunun bir tesadüf olmadığından bahseden Kırmızıtaş, “Bu bölgeler yeşil alanın çok olduğu, müstakil villaların bulunduğu, insan yoğunluğu olarak da fazla kalabalık olmayan yerler. Buralara talebin artmasının en büyük nedeni ise insanlar hem koronavirüsün ne kadar devam edeceğinden emin değil hem de bu süreçte evin, bahçenin ve kalabalıklardan uzak yaşamanın ne kadar önemli olduğunu fark ettiler” dedi.

Zekeriyaköy’ü istiyorlar

Taleple orantılı olarak fiyatların yükseldiğini anlatan Kırmızıtaş, “Uskumruköy, Zekeriyaköy bölgelerinde yüzde 20’ye kadar artış var. Yine Kilyos, Şile’de yüzde 15...