25 / 05 / 2024

Santral Gayrimenkul Kimin

Santral Gayrimenkul Kimin

Santral Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Makyol Santral'de 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Makyol Santral projesini ev sahiplerine teslim ediyor. Projede 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuyor.

Makyol Santral projesinde yaşam başladı!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Makyol Santral projesini ev sahiplerine teslim ediyor. Anahtar teslimleri devam eden projede yaşam, 1 Temmuz itibariyle başladı...

Makyol Santral'in yüzde 70'i satıldı!

Bahçeşehir'de Makyol Santral projesini teslim etmeye hazırlanan Makyol Gayrimenkul yeni projeler üretmeye hazrılanıyor.

Makyol Santral 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyor!

Makyol Gayrimenkul tarafından geliştirilen Makyol Santral bu ay sahiplerine teslim edilmeye hazırlanıyor. Projede teslime özel 3 bin liradan başlayan taksit imkanı alıcılar için sunuluyor.

Makyol Santral teslimleri başlıyor!

Makyol Gayrimenkul tarafından geliştirilen Makyol Santral bu ay sahiplerine teslim edilecek. Bahçeşehir'de inşa edilen projede teslime özel kampanyalar sunuluyor.

Makyol Santral'de ödemeleri erteleyen kampanya!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirdiği Makyol Santral’de, 'Evinizi Şimdi Alın, Ödemeye Teslimde Başlayın” kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

Makyol Gayrimenkul’den konut kampanyası seferberliğine destek!

Makyol Gayrimenkul, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına Beylikdüzü’ndeki Makyol Yaşam ve Bahçeşehir’deki Makyol Santral projeleriyle destek veriyor.

Makyol Santral kampanya 2018!

Makyol Santral Ramazan kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirilen proje Makyol Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Makyol Santral’den Ramazan kampanyası!

İstanbul Bahçeşehir’de  Makyol Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Makyol Santral projesinde Ramazan ayına özel yeni bir kampanya başladı.   

Makyol Santral buluşmalarının ilk konuğu “Taylan Kümeli” oldu!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Makyol Santral projesinin tanıtım ofisinde Diyetisyen ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli’yi ağırladı...

Makyol Santral'de 84 ay 0 faizle!

Makyol Gayrimenkul, İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Makyol Santral projesinde 84 ay 0 faiz imkanı sağlıyor.  200 milyon TL yatırımla yükselen projede ev sahibi olma kolaylığı sağlanıyor. 

Santral Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Santral Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Santral Gayrimenkul Kimin Haberi

Santral Gayrimenkul Kimin


Santral Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Santral Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi iş konusu; Şirket in Kuruluş Amacı ve İştigal Konuları şunlardır; 1.    Şirket, her türlü gayrimenkulleri; mesken, ev, apartman, daire, dükkan, iş yeri, ofis ve özellikle depolar, fabrika binası, siteler, plazalar, marketler, alış-veriş merkezi, soğuk hava depoları ve villa, tatil köyleri, devre mülk, otel, motel, apart otel, kamping gibi turistik tesisler ve organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, okul ve yurt binaları, hastane ile arsa, arazi, otopark alanları gibi yerleri; satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek gibi tasarruflar yapar, kiraladıklarını alt kiralama yolu ile yeniden kiraya verebilir veya bunlar üzerinde işletmeler kurarak İşletir. 2.    Şirket, gayrimenkuller üzerine;...