27 / 04 / 2024

Makyol Santral'de 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Makyol Santral'de 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Makyol Santral projesini ev sahiplerine teslim ediyor. Projede 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuyor.



Makyol Gayrimenkul'ün Bahçeşehir'de hayata geçirdiği projesi Makyol Santral projesinde yaşam başladı. Proje tamamı teras veya balkonlu 5 blokta 403 daire ve 9 villa, ticari üniteler yer alıyor. 

Yeni Şafak'tan Mine Açar'ın haberine göre; Makyol Santral'de satışı devam eden konutlar için anahtar teslime özel 3 bin 400 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ayrıca, proje 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuyor.

Makyol İnşaat’ın gayrimenkulden sorumlu genel müdür yardımcısı Kemal Şahismailoğlu yeni projelerin yolda olduğunu belirterek şunları söyledi: "Daire sahiplerine anahtarlarını teslim ediyoruz. Ev sahipleri projemizin avantajlarını ve ayrıcalığını yaşamaya başladı. Makyol Gayrimenkul olarak kendi arsalarımızda iş geliştirmeye ve yeni yatırımlar ile geleceğin projelerini üretmeye devam edeceğiz."

Makyol Santral nerede? 

Makyol Santral TEM Otoyolu ve gişelerine ve D100 Karayolu bağlantı aksına 500 metre uzaklıkta ve yeni tamamlanacak olan Mahmutbey – Bahçeşehir – Esenyurt Metro Hattı’na yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

 


Geri Dön