29 / 07 / 2024

SAP CRM

SAP CRM

Mobilyadan tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir çelikten lojistiğe, enerjiden bilişime kadar birçok alanda faaliyet gösteren Boydak Hoding, Lineris ile işbirliği yaparak 2.700 bayisini kapsayan SAP CRM projesini hayata geçirdi

Yeni yılla beraber konut sitesi aidat zamları belli olacak! Yüksek zam oyunlarına dikkat!

Yeni yıldan itibaren sitelerde yeni aidat zamları belli olacak. Bazı fırsatçı site yönetimlerinin şimdiden yüksek zam taleplerinde bulunduğu ifade ediliyor. Uzmanlar ise her yönetimin bir olmadığını aktararak "Sap ile samanı karıştırmamalıyız" diyor.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Philips 5000 Series DST5020/30 buharlı ütü kaç TL? 13 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Philips 5000 series buharlı ütü, 2400 Watt gücü, çizilmelere karşı dayanıklı rahat kayan tabanı, damlama önleyici sistemi ve ergonomik tutma sapıyla konforlu bir ütüleme deneyimi yaşatır. Peki, Philips buharlı ütü kireci nasıl temizler, musluk suyu konur mu? İşte cevabı...

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.

Crm İnşaat Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crm İnşaat Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Celaletdin Yıldız tarafından kuruldu.

Eminevim'in iş süreçlerinde dijital dönem başladı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim,  iş yönetim süreçlerini yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijitale taşıdı.

Gayrimenkul sektörü Proptech'i tercih etti!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Proptech ile sanal ve artırılmış gerçeklik sağlayan teknolojiler, otomasyonlar, CRM hizmetleri gibi birçok konuda gayrimenkul sektörünün hızla değiştiğini söylüyor.

Yüzen evler mi yüzen hayaller mi?

Yüzen evlerin bulunduğu, insanların timsahları evlreinde beslediği, dünyanın en büyük taşkın su yatağı olan Kamboçya Tonle Sap Gölü'nün hayran bırakan hikayesini biliyor musunuz?

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Nakliyat Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Azap Sap tarafından kuruldu.

Para politikasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamak!

Fiyatlar genel düzeyini etkileyen etmenler yakından izlenerek fiyat istikrarını olumsuz etkileyecek ani gelişmeler karşısında enflasyon hedefinden sapılmamasına yönelik para ve maliye politikası araçları etkili bir şekilde devreye alınacak.

Akiş GYO, Aktek Bilgi İletişim ile sözleşme imzaladı!

Akiş GYO müşteri ilişkileri yönetimi için kullanılacak Microsoft Dynamics 365 CRM programının lisans satın alımlarıyla ilgili Aktek Bilgi İletişim anlaşma yaptı.

Kıbrıs'ta sapık ev sahibi, kiracısına dehşeti yaşattı!

Kıbrıs'ta kiracısı olan T.D. isimli genç kıza tecavüz girişimde bulunan ev sahibi Erbay T. polis tarafından gözaltına alındı.

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

SAP CRM Haberi

SAP CRM

Boydak Holding, Elsys Grup şirketi Lineris ile yürüttüğü proje kapsamında, tüm ana bayileri bayilerini ve mağazalarını SAP CRM altyapısında bir araya getirmeyi başardı. İş hacmi ve müşteri sayısı her geçen gün artan Holding’in büyüyen kanal karmaşıklığının önüne geçildi. Rekabet koşulları gereği bayi organizasyon ihtiyaçlarının zamanında karşılanması hedefi yerine getirildi.


Geniş kurumsal bayi ağının doğru ve hızlı kararlarla yönetilmesini sağlamak için Lineris ile işbirliğine giden Boydak Holding, SAP CRM projesine yaptığı yatırım ile birlikte ana bayi ve bayilerinin self-servis alanındaki işlevselliğini yükselterek iş süreçlerini sistemli bir şekilde takip edilebilir kıldı. Boydak Holding’in ana bayileri ile arasındaki koordinasyonu düşük maliyet avantajı ile güçlendiren bu projeyle, talep takibinden onay aşamalarına kadar bayilik sistemi ile ilgili tüm uygulamaların tek bir altyapı üzerinden izlenmesi sağlandı....