07 / 10 / 2024

Sapanca Belediyesi sokaklarını yenileme çalışmaları 2015

Sapanca Belediyesi sokaklarını yenileme çalışmaları 2015

Sapanca Belediyesi, hizmet eksikliği bulunan her sokağa girerek düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme çalışmaları kapsamında Kırkpınar Tepebaşı Mahallesi’nde kaderine terk edilen Yalnızoğlu Sokağı da düzenledi.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Çatalca Belediyesi dönüşümde vatandaşın yanında!

Çatalca Belediyesi Kentsel Dönüşüm hakkında vatandaşları bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Ataşehir Belediyesi, arsalarını satışa çıkardı!

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin borcu 298 milyon liraya kadar yükseldi. Son dönemde işten çıkarılan 114 taşeron işçinin eylem yaptığı Ataşehir Belediyesi, borç açığını kapatmak için arsaları satışa çıkardı.

Sapanca Belediyesi imar planları için toplanacak!

Sapanca Belediyesi, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan imar planları ve imar projeleri için bir araya toplanacak.

Gaziantep Belediyesi dönüşüm için TOKİ ile anlaştı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi İpekyolu'ndaki kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile işbirliği yaptı. Belediye adına geçen tapular ise TOKİ'ye devredilecek.

Sapanca Ömer Halisdemir Sosyal Tesisi 2 ay içinde tamam!

Sapanca Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz demokrasi şehidi Astsb. Ömer Halisdemir ‘in adının verildiği spor ve sosyal tesisleri inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Kocasinan Belediyesi 2016'nın son toplantısını yaptı!

Kocasinan Belediyesi, 2016 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yönetiminde gerçekleşen Aralık ayı meclis toplantısında 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Sapanca Belediyesi sokaklarını yenileme çalışmaları 2015 Haberi

Sapanca Belediyesi sokaklarını yenileme çalışmaları 2015

Sapanca Belediyesi ilçenin dış mahallelerinde yeni dönem planlamasıyla yetersiz ve hizmet eksikliği bulunan her sokağa girerek düzenleme çalışmalarını sürdürdü. Sapanca Belediyesi, Kırkpınar Tepebaşı Mahallesi’nde kaderine terk edilen Yalnızoğlu Sokağı da düzenledi.


Sokak boyunca arsa ve meskeni bulunanların da yol terki ile katkıda bulunduğu çalışmada, Yalnızoğlu Sokak yer yer tel çitlerle ve arsa sınırlama duvarları montajıyla güzelleştirildi ve sokak tamamıyla parke taşıyla örüldü.


Her mevsim boyunca her cadde ve sokağa girilerek eksiklikleri doğrultusunda hizmet sunulduğunu ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca’nın her mevsim boyunca cadde ve sokakların tamamının rutin taramalarla gözden geçirilip, eksikliklere göre hizmet planlaması amacıyla özel ekipler oluşturulduğunu açıkladı. Mevsim koşullarından kaynaklanan düzensizlikler bağlamında bütün cadde ve sokaklarda her zafiyete anında müdahale edildiğini vurgulayan Başkan Yılmazer,...