29 / 04 / 2024

Çatalca Belediyesi dönüşümde vatandaşın yanında!

Çatalca Belediyesi dönüşümde vatandaşın yanında!

Çatalca Belediyesi Kentsel Dönüşüm hakkında vatandaşları bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.



Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşlara hizmet üretmenin yanı sıra birçok konuda bilgi edinmeleri için gerekli tüm birimlerini seferber eden Çatalca Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Yasası olarak bilinen, 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu konusunda da vatandaşa desteklerini sürdürüyor. 

Vatandaşlara Kentsel Dönüşüm hakkında ayrıntılı bilgi verilerek onların konu hakkında bilinçlendirilmesi sağlanıyor, Kentsel Dönüşüm talepleri alınıyor ve bu talepler değerlendiriliyor. Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların Çatalca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kapsamlı bilgi alabileceği bildiriliyor.

Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, ilçede yapılan uygulamaları İmar ve Şehircilik Müdürü Edip Üner ve ekipleri ile birlikte yerinde inceledi. Mal sahipleri ve müteahhitler ile yapımı devam eden binalarının başında sohbet eden Başkan Yardımcısı Güzel, kanun uygulaması, bina yapımı sırasında yaşanan sıkıntıları ve vatandaşların memnuniyetini sorguladı. Vatandaşlar konuya duyarlılığından dolayı Çatalca Belediyesi’ne ve Başkan Yardımcısı Erhan Güzel’e teşekkür etti.

 


Geri Dön