04 / 05 / 2024

çatalca belediyesi kentsel dönüşüm

çatalca belediyesi kentsel dönüşüm

Çatalca Belediyesi Kentsel Dönüşüm hakkında vatandaşları bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Çatalca'da kentsel dönüşüme Romanlar karar verecek!

Çatalca Belediyesi, kentsel dönüşüm için harekete geçti. Proje hazır. Yüksek katlı apartmanlar yerine Roman kültürünü yansıtan 3 katlı binalar yapılacak. Ancak son karar vatandaşın. Romanlar 'Hayır' derse proje rafa kalkacak...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Çatalca'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yerinde ve gönüllü kentsel dönüşüm müjdesi verdi. İlçedeki ilk yıkım Mesut Üner’in takibinde yapıldı. 

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Çatalca Belediyesi Binkılıç Mahallesi Ek Hizmet Binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi, Binkılıç Mahallesi Ek Hizmet Binası'nı yeniliyor.

Çatalca Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi, ek hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi Temmuz 2019 toplantısı gerçekleştirildi!

Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Çatalca Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

çatalca belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

çatalca belediyesi kentsel dönüşüm

Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşlara hizmet üretmenin yanı sıra birçok konuda bilgi edinmeleri için gerekli tüm birimlerini seferber eden Çatalca Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Yasası olarak bilinen, 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu konusunda da vatandaşa desteklerini sürdürüyor. 

Vatandaşlara Kentsel Dönüşüm hakkında ayrıntılı bilgi verilerek onların konu hakkında bilinçlendirilmesi sağlanıyor, Kentsel Dönüşüm talepleri alınıyor ve bu talepler değerlendiriliyor. Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların Çatalca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kapsamlı bilgi alabileceği bildiriliyor.

Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, ilçede yapılan uygulamaları İmar ve Şehircilik Müdürü Edip Üner ve ekipleri ile birlikte yerinde inceledi. Mal sahipleri ve müteahhitler ile yapımı devam eden binalarının başında sohbet eden Başkan Yardımcısı Güzel, kanun uygulaması, bina yapımı sırasında...