01 / 05 / 2024

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dış mahallerinde spor ve sosyal hayatı canlandırmak için projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Çanakkale Teknik Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 91'i tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin teknik birimlerini bir araya toplayacak Teknik Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı hızla sürüyor. Teknik Hizmetler Kampüsü’nün yaklaşık yüzde 91'inin yapımı tamamlandı.

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Bisiklet Yolu'nun ihalesi bugün!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca Gölü kıyılarına ulaşacak yeni yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Aksu Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Aksu Belediyesi, Aksu İlçesi, Güzelyurt Şehir Ormanı D Tipi Mesire Yeri içerisinde bulunan onaylı proje ve teknik şartnamede ayrıntıları ile belirtilen yapı ve tesislerin inşası yaptırılıyor...

Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan'da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tamamlanıyor...

Sapanca Belediyesi'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Sapanca Belediye Başkanlığı, arsa üzerinde tesisler yaptırılıp, işletilmesi ve 25 yıl kira süresi sonunda devredilmesi işini 25 milyon 60 bin TL'ye ihale edecek.

Şişli Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü uyarmış!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'yle ilgili olarak açıklama yapan Şişli Belediyesi yetkilileri, 1 Mart tarihinde yağmur nedeniyle meydana gelen toprak kayması konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü yazılı olarak uyardıklarını belirtti.

Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı.

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

Teknik Yapı'dan Kartal'da kentsel dönüşüm projesi!

Teknik Yapı tarafından Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Teknik Yapı, yıkılan binaların yerine hak sahiplerine ikişer daire vereceği projeye başlıyor.

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü Haberi

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü

Ünlüce-Kuruçeşme mahallerine aynı anda hitap edecek olan çok amaçlı spor tesisleri için alan düzenlemelerindeki hafriyat çalışmalarını sürdüren ekipler, bu alanda inşa edilecek spor tesislerinde futbol, basketbol ve voleybol gibi branşlarda tüm halkın yararlanacağı spor alanlarını inşa edecek.

Ünlüce-Kuruçeşme mahalleleri ile ilçenin tamamına da hitap edecek tesislerde spor alanları yanında sosyal amaçlı bir yapının da bulunacağını belirten yetkililer, spor yapma düşüncesi ile çok amaçlı spor tesislerine gelenlerin gün boyu sosyal amaçla kurulan oluşumlardan da yararlanabileceğini de ifade...