25 / 07 / 2024

sapanca gölü gölder

sapanca gölü gölder

Son yılların en düşük su seviyesinin ölçüldüğü Sapanca Gölü'nun korunması amacıyla Sapanca Gölü ve Doğayı Koruma Derneği (GÖLDER) kuruldu. GÖLDER Başkanı Cemal Karaağaç duyarlılık gösteren herkesi derneğe üyeliğe davet etti.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Uzman isimden deprem uyarısı geldi: İznik, Gölbaşı, Sapanca göllerinin su seviyelerindeki ani artışlara dikkat!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, tektonik göllerdeki su seviyelerinde yaşanan yükselişlerin "depremin habercisi" olabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...

Sapanca Lake Villas geliyor! Sapanca Gölü'nün kıyısına 19 villa!

Nexonya imzasıyla hayata geçen Sapanca Lake Villas, kullanıcılarına akıllı villa konsepti sunuyor. Toplam 19 lüks villadan oluşan projenin detayları yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Sapanca Lake Villas projesine dair merak edilenler...

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Başakşehir’de yapıldı.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Sapanca Bisiklet Yolu'nun ihalesi bugün!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca Gölü kıyılarına ulaşacak yeni yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Sapanca'da konut inşaatları arttı!

Sapanca’da lüks siteler ve villaların inşaatları arttı. Ormanın içinde evi bulunanlar, Araplara 200 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişen fiyatlarla evlerini satıyor.

Sıla 1,5 milyon TL'ye Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı!

Sıla, Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı. Ünlü popçu yeni evine 1,5 milyon TL ödedi.

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

sapanca gölü gölder Haberi

sapanca gölü gölder

Sapanca Gölü'ndeki su seviyesinin düşmesi

- Son yılların en düşük su seviyesinin ölçüldüğü Sapanca Gölü'nun korunması amacıyla dernek kuruldu

SAKARYA (AA) - Son yılların en düşük su seviyesinin ölçüldüğü Sapanca Gölü'nun korunması amacıyla dernek kuruldu.


Kurucu üyeler Alper Güven, Tuncay Cebeci ve Cemal Karaağaç, Sakarya Valiliği Dernekler İl Müdürlüğüne müracaat ederek Sapanca Gölü ve Doğayı Koruma Derneğini (GÖLDER) kurdu.


GÖLDER Başkanı Cemal Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sapanca Gölü’nü korumak için sivil inisiyatif oluşturulmasının kaçınılmaz olduğunu belirterek, duyarlılık gösteren herkesi derneğe üyeliğe davet etti.


Sapanca Gölü için halkın sesinin daha güçlü çıkması gerektiğini, göl sevdalılarının ortaya çıkması gerektiğini anlatan Karaağaç, “Sapanca Gölü’nün korunması ve geleceğe miras bırakılması için GÖLDER’ e herkesin katkısını bekliyoruz. Derneğe üye olmak isteyenler için derneğin Facebook sayfasında üyelik dilekçe örneği...