25 / 07 / 2024

sapanca gölü tüpraş

sapanca gölü tüpraş

Suyu giderek azalan ve kuruma tehdidi ile karşı karşıya kalan Sapanca Gölü'nün durumu, gölden su çeken TÜPRAŞ temsilcileri, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi ve İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkilileri tarafından görüşülecek...

Türkiye'de sanayinin devleri açıklandı! İlk sırada yine TÜPRAŞ var!

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ yine Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu. İşte Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması...

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

Murat Kurum: 2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz. Şehirde fethetmediğimiz bir gönül varsa bütün şehri yeniden imar etsek de boşa. Her gönle dokunmamız, her kalbi fethetmemiz gerekiyor" dedi...

Güçlü İnşaat'ın yaptığı tünelin sonuna yaklaşılıyor!

27 yılı aşkın bir süredir dünyada ve Türkiye’de başarılı projelere imza atan Güçlü Group, İstanbul'daki ilk içme suyu tüneli olan Bağcılar-Kabataş tramvay yolunun altında kalan İsale hattı projesinin büyük bir kısmını tamamladı. 

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Sıla 1,5 milyon TL'ye Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı!

Sıla, Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı. Ünlü popçu yeni evine 1,5 milyon TL ödedi.

Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı'ndan 6'sı gayrimenkul sektöründen!

Capital bu yıl 13. kez "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı" araştırmasını gerçekleştirdi. Listede gayrimenkul sektöründen 6 isim yer aldı..

Şanlıurfa Balıklıgöl Tüneli revize ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Balıklıgöl Tüneli'ni revize ediyor.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

İnşaat sektörü temsilcileri Güçlü Türkiye için evet kampanyasına katıldı!

İnşaat sektörünün dev isimleri ‘Güçlü Türkiye için evet’ kampanyasına katıldı. Patronlar, “Türkiye’nin yeni bir hikâyesi olacak. Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkenin kalkınmasının önünü açacak. Bürokratik oligarşi kalkacak, iş dünyası da rahatlayacak” diyor.

Koordinat Çayyolu, Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına katıldı!

Konut alımını kolaylaştırmak için Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası Ankaralılar’ı da heyecanlandırdı.

sapanca gölü tüpraş Haberi

sapanca gölü tüpraş

Suyu giderek azalan ve kuruma tehdidi ile karşı karşıya kalan Sapanca Gölü’nun durumu masaya yatırılacak. Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP), gölden su çeken TÜPRAŞ temsilcileri, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi ve İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkililerini yarın Sapanca’da bir araya getirecek.


SASTOP Başkanı Önder Döker, yaptığı açıklamada, toplantıya ayrıca üniversiteden ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerinde katılacağını söyledi. Toplantıda Sapanca Gölü’ndeki tehlikenin dile getirileceğini ifade eden Döker, toplantı sonrasında bir ön rapor hazırlanacağını belirtti. Daha sonar Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve belediye başkanları ile de görüşerek rapora son şeklin verileceğini vurgulayan Döker, bu raporun ilgili bakanlıklara gönderileceğini, Sapanca Gölü’nün özel bir kanunla korunması teklifinde bulunacaklarını kaydetti. 


Objektif...