02 / 05 / 2024

Sapanca Kurtuluş Caddesi yenileniyor

Sapanca Kurtuluş Caddesi yenileniyor

Sakarya Sapanca'da 7 metre genişliğindeki Kurtuluş Caddesi, belediye ekipleri tarafından yenileniyor. Yol kıyısında bulunan derenin ıslah edilmesiyle genişletme çalışmaları başladı. İlçedeki diğer yollar da yapılacak.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

EBB Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

EBB Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi, Burçin Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşümde esnaf stratejik konuma sahip!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Davutdede Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Başkan Edebali, Türkiye'ye rol model olacak kentsel dönüşüm projesinde bölge esnafının stratejik bir konuma sahip olduğunu söyledi.

Teciman Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teciman Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Teciman tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ümraniye, Esenkent Mahallesi, Kurtuluş Caddesi, Elzem Sokak'ta kuruldu.

Sapanca Otoban Caddesi'ne bağlantılı yeni sokaklar açılıyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği Güldibi Mahallesi Otoban Caddesi’ne bağlantılı 300 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikte yeni sokaklar açıyor. İşte ayrıntılar...

Sapanca Yeni Mahalle'de yollar yenilendi!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği, Yeni Mahalle Boğaziçi Caddesi’ne açılan bir sokağı tekrardan düzenledi.

Sapanca Kurtuluş Caddesi yenileniyor!

Sakarya Sapanca'da 7 metre genişliğindeki Kurtuluş Caddesi, belediye ekipleri tarafından yenileniyor. Yol kıyısında bulunan derenin ıslah edilmesiyle genişletme çalışmaları başladı. İlçedeki diğer yollar da yapılacak.

Sapanca Feyzioğlu Caddesi yenileniyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ,Yeni Mahalle’de bulunan Feyzioğlu Caddesi'ni tamamiyle yeniliyor. Caddede altyapı çalışmaları tamamlanıp, cadde boydan boya asfaltlanacak.

A Artı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Artı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Irmak Aydın tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Şehit Burak Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Antakya'nın Kurtuluş Caddesi'ndeki sokak onarım projesi durdu!

Tarihte 'aydınlatılan ilk cadde' olarak geçen Antakya'nın Kurtuluş Caddesi'nde 5 yıl önce başlayan sokak sağlıklaştırma projesi, Büyükşehir Belediyesi'ne devredilince durdu.

Sapanca'da Dere Islah Projesi için çalışmalar başlandı!

İstanbul Dere Islah Projesi ile ilçede çağdaş bir yürüyüş yolu ve yaşam alanı kazandıracak olan Sapanca Belediyesi, Yılmaz caddesi (Mavi Kent) İstanbul dere etrafında çalışma başlattı.

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Ataç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Burak Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Sapanca Kurtuluş Caddesi yenileniyor Haberi

Sapanca Kurtuluş Caddesi yenileniyor

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Kurtuluş Caddesi, belediye ekipleri tarafından yenileniyor.

Sapanca’da bulunan 7 metre genişliğindeki Kurtuluş Caddesi Sapanca Belediyesi Fen İşleri Ekiplerince yol kıyısında bulunan derenin ıslah edilmesiyle genişletme çalışmaları başladı. 


İlçe genelindeki tüm yolların ihtiyaca göre yeniden planlanıp gerekli genişliklere kavuşturulacağını açıklayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, yol genişletme ve düzenleme çalışmalarının hizmet bakımından maksimum seviyeye ulaşılıncaya kadar kesintisiz devam edeceğini belirtti. 


İlçenin her geçen gün yeni yerleşimlerle büyüme eğilimine sahip olması nedeniyle cadde ve sokakların yetersiz kalmaması için, geleceğe yönelik olarak yol düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Yılmazer, yol medeniyetse kendilerine düşenin de bu medeniyetin altyapısını oluşturma gayreti içinde olacaklarını vurguladı.


Hürriyet...