18 / 05 / 2024

sapanca sgm inşaatı

sapanca sgm inşaatı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Sapancalılara müjdesini verdiği Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışmalar başladı

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Sapanca Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı bitti!

Sapanca Spor Tesisleri'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Sapanca Hacımercan’da inşa edilen tesisin kaba inşaatı tamamlandı.

Sapanca İmam Hatip Lisesi inşaatında sona gelindi!

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Göl Mahallesi’nde yapımına devam edilen Sapanca İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu inşaatından incelemelerde bulundu.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı açıklamada inşaatın son sürat devam ettiğini söyledi.

Sapanca'da sosyal tesis binası inşaatı sürüyor!

Sapanca ilçesinde kurulan Şehit Astsb. Ömer Halisdemir spor ve sosyal tesisleri inşaatı devam ediyor.

Sakarya Sapanca SGM'nin temeli atıldı!

Sakarya Sapanca SGM'nin temelinin gelecek hafta içerisinde atılacağını duyuran Başkan Toçoğlu, "Genç, yaşlı, çocuk, kadın, engelli ve aileler için birçok eğitsel çalışmanın yapılacağı bu tesislerimizin bir yenisini Sapanca'ya kazandırıyoruz'' dedi.

Sapanca ormanlarındaki inşaat iznini kim verdi?

Sapanca ormanlarındaki inşaat izinlerinin, eski adı Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlatılan imar planlarına uygun olarak verildiği ortaya çıktı.

Aykut Kocaman'ın ev inşaatı kaçak olduğundan mühürlendi!

Aykut Kocaman'ın, Sapanca Gölü kenarında yapımına başladığı ev inşaatı, kaçak olduğu gerekçesiyle Sapanca Belediyesi tarafından mühürlendi

Güral Sapanca Wellness Park ' da inşaat dünyası buluştu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Toplantısı inşaatçılığı meslek edinmiş firmaların üst düzey yöneticilerinin katılımıyla 20 Mayıs tarihinde, Kütahya Seramik sponsorluğunda Türkiye 'nin ilk wellness oteli olan Güral Sapanca Wellness Park

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

sapanca sgm inşaatı Haberi

sapanca sgm inşaatı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Sapancalılara müjdesini verdiği Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışmalar başladı. Projede gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bin 500 metrekare alan üzerine kazandıracağımız Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kısa süre içerisinde bodrum kat için çalışmaları başlatacak; ardından zemin kat ve birinci kat inşaat çalışmalarına geçeceğiz” diye konuştu.


16 İlçeye SGM

Merkezin ayrıntılarını da paylaşan Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun 16 ilçeye Sosyal Gelişim Merkezi sözü vermelerinin ardından biz de çalışmalarımızı başlattık. Sapanca için projemizi Çayiçi Mahallesi’ndeki bu proje alanı için planladık. Projede bir konferans salonu bulunuyor. Ayrıca kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları da yine Sapanca Sosyal Gelişim Merkezimizde yer alacak. Tüm gerekliliklerin...