09 / 05 / 2024

sapanca turizm gözdesi

sapanca turizm gözdesi

Türkiye'nin önemli doğal güzellikleri arasındaki Sakarya'nın Sapanca ilçesi, son yıllarda İstanbul ve Ankara'ya yakınlığı nedeniyle Arap turistlerin ilgisini çekiyor.

Yalova Thermal Palace Araplar'ın gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği Yalova Thermal Palace projesinin tamamlanan ilk etabı, Araplar’ın gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Mira Konaklama Turizm Gıda Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mira Konaklama Turizm Gıda Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Levent Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Şişli, İnönü Mahallesi 'nde kuruldu.

Yalova Thermal Palace Arap turistlerin gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace' projesinin tamamlanan ilk etabı, Arap turistlerin gözdesi oldu.

Arapların yeni gözdesi devre mülkler oldu!

Coğrafi olarak adeta ateş çemberinin ortasında yer alan Türkiye, etrafındaki savaşlar ve krizlere rağmen yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mütekabiliyet Yasası sonrası Türkiye’deki konutlara yoğun ilgi gösteren Arapların yeni gözdesi devre mülkler

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyhan Gökce, Mehmet Kerem Bıyıklı ve Furkan Esen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Özdemir ve Cemil Özdemir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 3.Caddesi'nde kuruldu.

Ader Seyahat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ader Seyahat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eray Genç ve Adil Genç tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Samsun Ayvacık Arap turizm yatırımcılarının gözdesi!

Doğal güzellikleri bakımından Karadeniz Bölgesi'nin en büyük turistik ilçesi 'Saklı Cennet' Ayvacık, Arap turizm yatırımcılarının gözdesi oldu.

Siren Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siren Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mert Gürsoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kaıs Abbara tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Kaptan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Beşiktaş, Levent'te kuruldu.

Çanakkale Yanyalı Konutları yatırımın gözdesi oldu!

Çanakkale’de şehrin girişinde başlayan Yanyalı konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı ned

Çanakkale Yanyalı Konutları yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi!

Çanakkale Yanyalı Konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı nedeniyle de tercih ediliyor.

sapanca turizm gözdesi Haberi

sapanca turizm gözdesi

İstanbul ve Ankara'ya yakınlığı nedeniyle yerli turistlerin de ilgisini çeken Sapanca, son yıllardaki yatırımlarla, Türkiye'nin turizm merkezleri arasındaki yerini aldı. Yerli turistlerin yanı sıra özellikle Ortadoğu'dan gelen ziyaretçi ve turistler için cazibe merkezi haline gelen ilçe, denize ve termal tesislere yakınlığı, Sakarya nehri, gölleri, ovaları, dağları ile tüm güzellikleri bünyesinde barındırıyor. Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, yaptığı açıklamada, Sapanca'nın Türkiye'nin doğusu ile batısını birbirine bağlayan köprü görevini gördüğünü söyledi. İlçeye Ortadoğu'dan Batı'ya kadar her milletten insanların ilgi gösterdiğini anlatan Yavuz, "Son zamanlarda Ortadoğu'daki problemlerden dolayı Araplar Sapanca'ya ilgi gösteriyormuş gibi görünüyor. Türkiye, İslam devleti olması ve coğrafi güzellikleri nedeniyle insanları kendisine çekiyor. Bizim herkese kapımız açık, herkese her türlü hizmeti en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu. "Sapanca...