27 / 04 / 2024

Sapanca turizm

Sapanca turizm

Türkiye'nin önemli doğal güzellikleri arasındaki Sakarya'nın Sapanca ilçesi, son yıllarda İstanbul ve Ankara'ya yakınlığı nedeniyle Arap turistlerin ilgisini çekiyor.

Arap turistler tercihi son yıllarda Sapanca ve Maşukiye oldu!

Sapanca ve Maşukiye son dönemde giderek artan Arap turistlerin istilasına uğradı. Son yıllarda bölgeyi turlarla tanıyan Arap turistler, artık Sapanca ve de Maşukiye'ye yerleşmeye başladı.

Sapanca'da turistik yatak kapasitesi 3.500'e çıkıyor!

Sapanca'da konaklama yatak kapasitesi 3 bin 500'e çıkıyor. İbrahim Uslu, mevcut yatırımların haricinde önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan yeni otel yatırımları ile Sapanca'mn bir kongre merkezi olmaya aday olduğunu söyledi.

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Başakşehir’de yapıldı.

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

Sapanca'da dededen kalma konağı otele çevirdi!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan kadın girişimci Banu Elif Karabulut, 104 yıl önce dedesinin yaptırdığı konağı KOSGEB'ten aldığı krediyle butik otele çevirip turizm hizmeti veriyor.

NG Sapanca 2. Otel projesi geliyor!

NG Tasarım Otelcilik ve Turizm, Sakarya Sapanca Kırkpınar-Tepebaşı Mahallesi'ndeki 450 odalı otel projesine başlıyor..

NG Kütahya Seramik'ten Sapanca'ya 450 odalı otel!

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

Sapanca Turizm Fakültesi'nin inşaatı ne durumda?

Sapanca Turizm Fakültesi binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Bittiğinde Sapanca’ya değer katacak olan Sapanca Turizm Fakültesi binasında çalışmalar hızla devam ediyor.

Sapanca Turizm Fakültesi binası tamamlandı!

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ve SAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Feridun Dağ ile birlikte yapımı devam eden Sapanca Turizm Fakültesi binasında incelemelerde bulundu.

Sapanca'da 12.7 milyon TL'ye satılık turizm tesis alanı!

Sapanca Belediyesi tarafından, Kurtköy Mahallesi'nde yer alan 70 bin 904 metrekarelik turizm tesis alanı imarlı arsa 12 milyon 762 bin 828 TL bedelle 24 Aralık 2014 Çarşamba günü ihale ediliyor...

NG Sapanca’ya Yeşil Yıldız kalite belgesi verildi!

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

Ayaş-Sapanca İpek Yolu Turizm Koridoru oluşturulacak!

Ayaş-Sapanca İpek Yolu Turizm Koridoru oluşturulacak. Ankara, Bolu ve Sakarya'nın bazı ilçelerini kapsayan İpek Yolu Turizm Koridoru'nun oluşturulması ve bölgedeki turizmin geliştirilmesine yönelik protokol imzalandı.

Sapanca Gölü, yaşanan kuraklık nedeniyle en düşük seviyeye ulaştı!

Türkiye'nin doğal güzelliğiyle en gözde turizm merkezlerinden biri ve Kocaeli ile Sakarya'nın su kaynağı olan Sapanca Gölü, kuraklık ve aşırı kullanım nedeniyle bugüne kadarki en düşük seviyeye ulaştı...

Mustafa Büyük: Sapanca, turizm destinasyonu haline geliyor!

Son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği, adını Sapanca Gölü'nden alan ilçede Arap yatırımcıların 7 yıldızlı otel inşa edeceği Hazine'ye ait arazinin tahsisi için protokol imzalandı.

Aydın Yılmazer Sapanca için projelerini tanıttı!

AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca’da gerçekleştirdiği basın toplantısında projelerini tanıttı. Yılmazer, turizm, eğitim ve dış mekan kitleleri konusunda projelerinin olduğunu söyledi...

Sapanca turizm Haberi

Sapanca turizm

İstanbul ve Ankara'ya yakınlığı nedeniyle yerli turistlerin de ilgisini çeken Sapanca, son yıllardaki yatırımlarla, Türkiye'nin turizm merkezleri arasındaki yerini aldı. Yerli turistlerin yanı sıra özellikle Ortadoğu'dan gelen ziyaretçi ve turistler için cazibe merkezi haline gelen ilçe, denize ve termal tesislere yakınlığı, Sakarya nehri, gölleri, ovaları, dağları ile tüm güzellikleri bünyesinde barındırıyor. Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, yaptığı açıklamada, Sapanca'nın Türkiye'nin doğusu ile batısını birbirine bağlayan köprü görevini gördüğünü söyledi. İlçeye Ortadoğu'dan Batı'ya kadar her milletten insanların ilgi gösterdiğini anlatan Yavuz, "Son zamanlarda Ortadoğu'daki problemlerden dolayı Araplar Sapanca'ya ilgi gösteriyormuş gibi görünüyor. Türkiye, İslam devleti olması ve coğrafi güzellikleri nedeniyle insanları kendisine çekiyor. Bizim herkese kapımız açık, herkese her türlü hizmeti en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu. "Sapanca...