18 / 05 / 2024

Saran Holding spor tesisi

Saran Holding spor tesisi

Saran Holding, 13. spor salonunu Saadettin Saran'ın memleketi Kırıkkale'de açtı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta Sadettin Saran, bir genç kıza da tekerlekli sandalye hediye etti...

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Sinan Akçıl'a icra şoku!

Besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl icra şoku yaşadı. Saran Holding CEO'su Alan Kenan Saran alacaklı sıfatıyla besteci Sinan Akçıl hakkında İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik icra takibi başlattı.

Sadettin Saran Hırvatistan’da otel yatırımı ile turizme adım attı!

Türkiye’de yayınlanan spor içeriğinin yüzde 50’den fazlasının yayın hakkına sahip olan, ekonomik büyümesini sporla gerçekleştiren Sadettin Saran, Hırvatistan’da yaptığı otel yatırımı ile turizme adım attı. 

Türkerler Holding, Göztepe’nin sponsoru oldu!

Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin Süper Lig’deki sponsoru oldu. Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Kazım Türker ve Mehmet Sepil tarafından imzalandı.

Saran Group 15'nci spor salonunu Kırıkkale'de açıyor!

Saran Group'un sosyal sorumluluk projesi olarak yaptırdığı 15. spor salonunun açılışı yarın gerçekleştirilecek.

İttifak Holding, Atiker Konyaspor'a sponsor olacak!

Spor Toto forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığı belirtilen Atiker Konyaspor Kulübü bugün İttifak Holding ile stadyumda sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

Bursa TOFAŞ Fabrikası’ndaki spor salonu açıldı!

Bursa TOFAŞ Fabrikası’nda yapımı tamamlanan, vefat eden Mustafa V. Koç’un adının verildiği spor salonu, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç’un katıldığı törenle açıldı.

Umpaş Holding'ten engelli sporculara destek!

Umpaş Holding engelli sporculara destek verdi.Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen spor müsabakalarına katılan Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü kadın sporcularına malzeme yardımı yapıldı.

Vefa Holding'ten yapısal çelik çözümlerine yeni marka: Setap!

Vefa Holding'den yapılan açıklamaya göre Setap, sanayi yapılarından ticari yapılara, okul, hastane, spor tesisi, kültür merkezi gibi sosyal tesislerden lojistik depo ve hangarlara kadar müşterilerinin taleplerine uygun optimum çözümler üretiyor.

Saran Holding spor tesisi Haberi

Saran Holding spor tesisi

SARAN Holding, eğitim ve spor konusundaki sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yeni bir spor salonunu daha açtı. Başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere, Saran Holding’in inşaatını tamamladığı 13. spor salonu Sadettin Saran’ın memleketi Kırıkkale’de açıldı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta Kırıkkale Valisi Ali Kolat da katıldı. Açılışta Sadettin Saran’a daha önce mektup yazarak tekerlekli sandalye talep eden 19 yaşındaki genç kız İpek Nur’a da bir sürpriz yapıldı ve tekerlekli sandalye hediye edildi.


Hürriyet...