28 / 04 / 2024

sarar dünya markası

sarar dünya markası

Kriz, dünya emlak fiyatlarını aşağı çekmeye devam ediyor. Bugün Hollywood’da bin metrekarelik iki katlı bir villada mağaza açmak, Bağdat Caddesi’nde aynı metrekarede bir mağaza açmaktan daha ucuz

Türk demiri, inşaat demirinde dünya markası!

Atakaş Grup'un başkanı Recep Atakaş, inşaat sektörünün dünya genelinde durmasıyla birlikte özellikle yuvarlak inşaat demiri üreten firmaların büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Akataş, Türk demirinin inşaat demirinde dünyada bir marka haline geldiğini söyledi. 

Nef'in dünya markası olma hedefine adım adım!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İnşaat ve Konut Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını anlattı.

Türkiye'nin şehir hastaneleri dünya markası oldu!

Kayseri Şehir Hastanesi ile birlikte 5 bin 115 yatak kapasiteli 4 ayrı şehir hastanesi Türkiye’yi sağlıkta marka olan dünya ülkeleri arasına girmesini sağladı. 

Üç dünya markası Türkiye’de yer bakıyor!

Üç dünya devi Türkiye’de yer bakıyor. JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ander, Uniqlo, New Yorker ve Selfridges markalarının Türkiye’de uygun yer baktığını söyledi.

Kapalıçarşı, İhya projesiyle dünya markası olacak!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu tarafından hayata geçirilecek "Kapalıçarşı'yı İhya Projesi" ile tarihi çarşının dünya markaları arasında ön sıralara taşınması ve dünyanın her yerinde isminin bilinir hale gelmesi hedefleniyor.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur!

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

Isvea İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor!

Banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, dünyadaki prestijli projelerin de ilk tercihi. Ödüllü tasarımları ile Dubai Silicon Oasis’deki Techno Hub konut projelerinde bine yakın banyoyu dekore eden ISVEA, İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor.

Ons İncek Residence dünya sıralamasında bir Türk markası!

Türkiye'de ilk kez Akıllı Ev Sisteminin sesli komut sistemi ile çalışacağı ONS İncek Residence, Akıllıevimons hastagi ile twitter gündemine oturdu.Ons İncek Residence dünya sıralamasında bir Türk markası...

Varyap Elements markası ile Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle dikkat çeken Varyap, Bodrum'da geliştirdiği yeni projesi Varyap Elements Yalıkavak ile ilk kez güney sahillerine açılıyor. Varyap, bir dünya markası olmayı hedefliyor.

Royal Halı, dünya markası olmak istiyor!

Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı, 30 ülkeye halı ve iplik ihraç ederken, yurt dışında 650’den fazla satış noktasında hizmet veriyor. Firma dünya markası olmayı hedefliyor...

Viko, Panasonic ile dünya liderliği hedefliyor!

Viko CEO'su Nusret Kayhan Aydın, "2013 sonunda şirketin cirosunun 328 milyon TL'ye çıktı, 2014 hedefimiz, bu rakamı 385 milyon TL'ye çıkarmak. Asıl amacımız ise şirketimizi dünya markası haline getirmek" diye konuştu...

Viko Panasonic'i dünya lideri yapacak!

Viko CEO'su Nusret Kayhan Aydın, "2013 sonunda şirketin cirosunun 328 milyon TL'ye çıktı, 2014 hedefimiz, bu rakamı 385 milyon TL'ye çıkarmak. Asıl amacımız ise şirketimizi dünya markası haline getirmek" diye konuştu...

sarar dünya markası Haberi

sarar dünya markası


Sadece Hollywood değil elbette kira fiyatlarının Türkiye’den aşağıda olduğu. Bu durum dünya moda merkezlerinden New York, Berlin, Düsseldorf ve daha birçok şehirde de aynı.


Bu hafta içinde Sarar’ın patronu Cemalettin Sarar ile yaptığımız görüşme, dünya emlak fiyatlarının gerilediğini bir kez daha gösterdi bize.


Cemalettin Sarar, son beş yıldır ABD’den Avrupa moda merkezlerine, Ortadoğu’dan Rusya’ya kadar geniş bir coğrafyada başladığı yurt dışı atılımına devam ediyor, ilk açılımını Almanya ile yapan Sarar, geçen hafta dünya jet sosyetesinin merkezlerinden biri olan Hollywood’da mağaza açtı. Hem de Sunset Bulvarı’nda yer alan bir villayı kiraladı Sarar. Villa’nın kirası 25 bin dolar. Yaklaşık bin metrekarelik bu villa, etrafında dolaşan arabaların en ucuzunun 300 bin dolardan başladığı bir bölgede bulunuyor.


Bu yolda şımarmıyoruz


Dünya markasıyla yola çıkan Sarar, bugün yurt...