06 / 05 / 2024

saray group Greenist

saray group Greenist

Saraylı Grup'un konut sektöründeki ilk projesinde kaba inşaat tamamlandı. Brillant'ın Güneşli'deki eski fabrika arazisine yapılan 174 daire ve otelden oluşan Greenist'te çocuklar için birçok ayrıntı konulmuş.

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Basel Hamdan  Ve Ramı Hamdan tarafından kuruldu.

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist projesinde yüzde 15 indirim kampayası başladı. Özel kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine bir destek de Greenist’ten!

Saray Grup tarafından inşa edilen, şehrin merkezinde konforlu, kaliteli ve yeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Greenist, ayrıcalıklı yaşam sürmek isteyenlere benzersiz fiyat seçenekleri sunuyor. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Greenist Evleri ödeme seçenekleri!

Greenist Evleri, Basın Ekspres - Güneşli aksı üzerinde Saray Grup tarafından inşa ediliyor. Projede son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor..

Konya Sarayönü'ne iki büyük tesis kurulacak!

Konya'ya yakınlığı nedeniyle geleceği parlak görünen Sarayönü yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Korkmaz Beton Group, santral kurma amacıyla arsa satın alırken, Güneyle Un, lisanslı depo sektöründe kullanmak amacıyla gayrimenkul yatırımı yaptı.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Bahçelievler Greenist'te zamsız satışlar devam ediyor!

İSTANBUL Bahçelievler'de 174 dairelik konut projesi Greenist'le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, konutlara zam yapmadı.

Saray Grup Greenist Evleri'nde arsa fiyatına ev!

İstanbul Bahçelievler’de 174 dairelik konut projesi Greenist’le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, Greenist konutlarında fiyat artışına gitmedi, arsa fiyatına ev satmaya devam ediyor.

saray group Greenist Haberi

saray group Greenist


Kendisinin de anne olması nedeniyle çocukların ve ailelerin yaşadıklarını sıkıntıları düşünerek Greenist'i tasarladıklarını söyleyen Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı, "Projede çocukların boyutlarına uygun şekilde tasarlanan basketbol oyun sahaları, kapalı ve açık yüzme havuzları ile oyun parkı, bisiklet parkuru, özel çocuk kulübü, hobi odaları yer alıyor. Ayrıca okul servisleri için bekleme alanları oluşturuldu. Bu nedenle çocuklar servis için dışarıya çıkmak zorunda kalmıyor" bilgisini verdi.

Yatırım için gelen oturmaya karar veriyor

Projede daireler 50 ile 80 metrekare büyüklüğünde kat bahçelerine sahip. Ayrıca bloklar da birbirinden kat bahçesiyle ayrılıyor. Greenist'te her bloğun arasındaki mesafenin 13.5 metre olduğunu aktaran Saraylı, ısınan havalar nedeniyle İstanbul'da insanların neredeyse 7 ayını dışarıda geçirdiğini kaydederek"Greenist'te 1+1'ler için bile kat bahçeleri yaptık" dedi.

Ticari alanlara yer verilmeyen projede insanların...