10 / 05 / 2024

saray grup bahçelievler greenist

saray grup bahçelievler greenist

Saray Grup, bu yılın Haziran ayında tamamlayacağı Greenist projesi sonrasında rotayı Beylikdüzü'ne çevirecek. 20 dönüm alanda yeni proje yapmayı hedefleyen firmanın sonraki hedefi ise Güneşli...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler'de arazi kavgası: 7 yaralı!

Bahçelievler'de akraba olan iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Kavga nedeniyle 10 kişi gözaltına alındı. 

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı tamamlanıyor!

Bahçelievler Belediyesince yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının inşaatı tam gaz devam ediyor

Bahçelievler Greenist'te zamsız satışlar devam ediyor!

İSTANBUL Bahçelievler'de 174 dairelik konut projesi Greenist'le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, konutlara zam yapmadı.

Saray Grup Greenist Evleri'nde arsa fiyatına ev!

İstanbul Bahçelievler’de 174 dairelik konut projesi Greenist’le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, Greenist konutlarında fiyat artışına gitmedi, arsa fiyatına ev satmaya devam ediyor.

Greenist Bahçelievler'de 3+1'lerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Bahçelievler Greenist projesi yeşil alan konsepti vaadediyor!

Saray Grup 'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Proje, 174 daireden oluşuyor.

Bahçelievler'de trafo patladı!

Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü'ndeki trafo patlamasında, 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Bahçelievler'de Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü'ndeki trafo patlamasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Bahçelievler Greenist'te geniş bahçe ve teras seçenekleri bulunuyor!

Saray Grup tarafından yapılan Greenist, eşsiz manzarası, modern mimarisi ve teras bahçeleriyle İstanbul Bahçelievler'de sizlere kapısını açıyor. Geniş kat bahçeleri ve teraslarıyla yükselen proje şehir karmaşasından uzakta bulunuyor.

Saray Grup Greenist'te 1+1 daireler 375 bin TL'den başlıyor!

Saray Grup'un ilk konut projesi olan Greenist, İstanbul Bahçelievler Basın Ekspres aksında inşa ediliyor. Saray Grup tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Greenist projesinde 174 dairenin büyük bir bölümü satıldı.

Bahçelievler AB Yaşam Evleri!

Satış süreci devam eden Bahçelievler AB Yaşam Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri yer alıyor. Proje AB Grup İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bahçelievler'de 5 bin kişilik kongre merkezi yapımına başlandı!

Bahçelievler Belediyesince projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan 5 Bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımına başlandı. Dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşacak...

Greenist Konutları'nda SARAY Grup malzemeleri kullanıldı!

174 daireli Greenist Konutlarında, firmanın bağlı olduğu Saray Grup malzemeleri kullanıldı. Her dairenin bir balkon/teras veya kat bahçesi gibi açık alana sahip olduğu konutlarda ahşap desenli güneş kırıcı paneller kullanıldı...

saray grup bahçelievler greenist Haberi

saray grup bahçelievler greenist

Saray Grup, Basın Ekspres Bahçelievler'deki Greenist projesi sonrasında yapacağı yeni projelerinin sinyalini verdi. 2014 Haziran'da Greenist projesini tamamlayacak olan Saray Grup, kendi arsası üzerinde inşaat yapmayı hedefliyor. 


Saray Grup, Bahçelievler projesi sonrasında 20 dönüm alanlık arsasını değerlendirecek ve Beylikdüzü'nde yeni bir projeye imza atacak. Şirket sonrası için de Güneşli Bölgesi'ni hedefliyor.


Saray Grup Greenist hakkında: 



Greenist projesi Bahçelievler'de Basın Ekspres Yolu'nda yer alıyor. Toplam 173 konuttan meydana gelen projenin toplam alanı 83 bin metrekare. 


2014 Haziran'da teslim edilecek olan dairelerin alanları 78 metrekareden başlıyor ve 351 metrekareye kadar yükseliyor. 


Greenist projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Greenist projesi...