22 / 05 / 2024

Saray Konutları

Saray Konutları

Son 10 konutun kaldığı Silivri Saray Evleri'nde satışlar 280 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

TOKİ Denizli Çardak Saray başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çardak Saray Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Çardak Saray başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çardak Saray projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 31 Mart 2021 olarak belirlendi.

TOKİ Konya Sarayönü projesi sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü projesinde yer alan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

Konya Sarayönü TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü'nden hayata geçireceği 79 adet konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Sarayönü 3. etap çalışmaları başladı!

Sarayönü'ne inşa edilecek 3'ncü etap TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları başladı. TOKİ Sarayönü'nde çevre düzenleme işi İntek Yapı tarafından inşa edilecek.

Konya Sarayönü TOKİ Konutları'na 1 ayda 879 başvuru!

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, ilçeye yapılacak olan 489 TOKİ konutu için, bir aylık kesin kayıt süresi içerisinde 879 vatandaşın başvuru yaptığını açıkladı.

Konya Sarayönü 3. Etap TOKİ Konutları'nda başvurular başladı!

Konya Sarayönü'ne yapılacak olan 3. etap Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları için başvurular kabul edilmeye başladı. Ön talepler doğrultusunda ilçeye 489 adet daire yapılmasına karar verildi.

TOKİ Konya Sarayönü Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Konya Sarayönü Ladik Konutları için minimum 7 bin 852 TL peşinat ödeniyor. Dairelerin açık satışa sunulduğu projede 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Konya Sarayönü Ladik başvuruları ne zaman?

Saray Konutları Haberi

Saray Konutları

Silivri Saray Evleri, Yumak İnşaat imzasıyla Silivri'de yükseliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Silivri Saray Evleri 3 ve 4 kalı 11 blok halinde 86 konuttan meydana geliyor.


145 ila 260 metrekare alanlarla tasarlanan Saray Evleri'nde satışlar 280 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor. Son 10 dairenin kaldığı Saray Konutları'nda teslimler hemen gerçekleşiyor.


17 bin metrekare yeşil alana sahip Silivri Saray Konutları'nda yüzde 30 peşinat ödeniyor. Kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.



Saray Silivri Evleri'nde kapalı yüzme havuzu, otopark, 24 saat güvenlik, fitnees, yürüyüş ve koşu parkurları,basketbol alanı, kafeteryalar, çocuk oyun alanları ve kamelyalar, seyir terasları, bilardo, masa tenisi gibi imkanlar bulunuyor.


0212 728 05 32