10 / 05 / 2024

saray yavrusu

saray yavrusu

1987 yılında İbrahim Talıses 1 milyar 500 milyon liraya Etiler sırtlarında bir villa satın almış. Müteahhit Mehmet Dalmaz'dan satın aldığı Etiler'deki villa 4 katlı, 700 metrekarelik kullanım alanına sahipmiş.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Tarihi 'Perili Köşk' 449 milyon liraya icradan satıldı!

İstanbul Kadıköy'de "Saray Yavrusu", "Küçük Dolmabahçe", ve "Perili Köşk" gibi adlarla anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon liraya icradan satıldı.

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Burcu Esmersoy'un yeni villası!

Berk Suyabatmaz ile boşandıktan sonra istediği evi bulamadığı için otelde kaldığı öne sürülen Burcu Esmersoy, haberleri yalanladı. Bir aydır Tarabya’daki yeni villasında yaşayan sunucu, saray yavrusu evinden ilk kareleri paylaştı...

Elon Musk saray yavrusu evini satışa çıkardı!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk, Los Angeles'taki saray yavrusu evini satışa çıkardı. Musk, 4 oda ve 3 banyosu bulunan evi için 4.5 milyon dolar istiyor.

Adnan Oktar'ın Pembeköşkü'ne el konuldu!

Şantaj çetesi kurmakla suçlanan Adnan Oktar'ın mal varlığına el konuldu. Oktar'ın Kandilli'deki saray yavrusu evinde padişah tahtları bulunuyor.

ABD'nin Oregon eyaletinde 7.6 milyon dolarlık saray yavrusu!

ABD'nin Oregon eyaletinde yapılan bir ev, benzersiz tasarımı ve ahşap işçiliğiyle görenleri şaşırtıyor. 700 dönümlük arazinin içine inşa edilen çevre dostu saray yavrusunun değeri ise 7.6 milyon dolar olarak belirlendi. 

22 metrekarelik saray yavrusu görenleri hayrete düşürüyor!

Tayvan'ın Taipei kentinde bir mimarlık şirketi, inanılmazı başararak 22 metrekarelik bir alanı adeta saray yavrusuna dönüştürdü.

İşte Robert De Niro'nun muhteşem evi!

Hollywood'un efsane oyuncuların olan Robert De Niro'nun New York'taki saray yavrusu evi görüntülendi. İşte 5 yatak odası bulunan o muhteşem ev...

Jean Claude Van Dammme saray yavrusu evini 7.25 milyon dolara sattı!

Gösteri dünyasının son dönemdeki en pahalı ev alım satımlarından biri kısa bir süre önce gerçekleşti. Aksiyon filmlerinin ünlü aktörü Jean Claude Van Dammme, saray yavrusu evini 7.25 milyon dolara sattı.

Antonio Banderas, İngiltere'den 2,4 milyon sterline ev aldı!

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel’la birlikte İngiltere’nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı. Oyuncu, “Güneşte bir mücevher gibi parlıyor” dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlini gözden çıkardı.

10 adımda 1500 liraya ev yapmanın formülü!

Bir apartman ya da rezidansı yüzbinlerce liraya aldıysanız ve bilmem kaç yıl taksit ödeyecekseniz bu haberi okumak biraz içinizi acıtabilir. Çoğu atık olan malzemeyi ve doğanın verdiklerini kullanarak doğanın bağrında saray yavrusu ev yapıyoruz.

İşte Londra'da 102 milyon TL'ye emlak sitesinde satılan malikane!

Londra'da bir milyoner 24 milyon pound (102 milyon TL) değerindeki adeta bir saray yavrusu olan malikanesini satmak için sadece birkaç yüz lira vererek kendisi bir emlak sitesine ilan vermeyi tercih etti.​​

saray yavrusu Haberi

saray yavrusu



Muhteşem villa... Tatlıses'in Etiler sırtlarındaki muhteşem saray yavrusu (üstte). Ünlü sanatçı, villayı satın alışını, müteahhit Dalmaz'la kadeh kaldırarak kutladı (yanda).


1.5 milyar lira ödeyecek


  Tatlıses'e saray yavrusu


  Etiler'deki 4 katlı, 700 metrekarelik kullanım alanı olan villanın 7 yatak odası var. 5 banyodaki armatürler altın kaplama, kapıya da gizli kamera yerleştirilmiş.



Haluk AKTAR


   MÜZİK dünyasının ünlü seslerinden İbrahim Tatlıses, milyarlık bir saray yavrusunun sahibi oluyor. Etiler'den Bebek'e inen sırt üzerindeki muhteşem villa için bu işin uzmanları, ''En az 1 milyar 200 milyon, en çok da 1 milyar 500 milyon lira eder'' diyorlar.

   Villayı inşa eden Mehmet Dalmaz'la...