27 / 07 / 2024

Saraybosna teleferiği

Saraybosna teleferiği

Saraybosna'da ilk kez 1959 yılında kullanılmaya başlanan ancak Bosna Savaşı sırasında tamamen zarar gören teleferik yeniden vatandaşların kullanımına sunulacak.

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

Saraybosna'da tramvay alımı ve rayların onarımı için 50 milyon avroluk ihale!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın en temel şehir içi ulaşım aracı olan tramvayların yenilenmesi ve rayların onarılması için 50 milyon avroluk iki ayrı ihaleye çıkılacağı açıklandı...

Saraybosna-Belgrad Otoyolu'nun bir an önce tamamlanmasını istiyor!

Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Zoran Tegeltija, Türkiye'nin desteklediği Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nin bir an önce tamamlanması planlanıyor.

Belgrad-Saraybosna Otoyolu projesine başlıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belgrad-Saraybosna Otoyol projesine ilişkin, "Bu projelerin 15 tanesinin 2018 yılı ve sonrasında hayata geçirilmesi bizim için önemli bir referanstır. Belgrad-Saraybosna Otoyolu projesine başlıyoruz" dedi.

Belgrad-Saraybosna Otoyolu için imzalar atıldı!

Belgrad-Saraybosna Otoyolunun Projelendirilmesi ve İnşasına İlişkin Ticari Anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Türkiye olarak Sırbistan'ı bölgenin istikrarı açısından önemli görüyoruz'' dedi.

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi için imzalar atıldı!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna ile Sırbistan'ın başkenti Belgrad arasında iki farklı güzergahtan inşa edilmesi planlanan otoyol projesi için iş birliği anlaşması imzalandı.

Trabzon Beşikdüzü'ndeki teleferik basına tanıtıldı!

100 milyon TL’ye mal olan ve bayramın ilk günü kullanıma açılan Karadeniz'in en uzun teleferiği basına tanıtıldı..

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Bursa'da teleferik kent merkezine iniyor!

Uludağ'a alternatif ulaşımı sağlayan teleferiği kent merkezine taşıyacak 4 kilometrelik hattın ihale sürecinde sona gelindi.

Antalya Tünektepe teleferiği hizmet vermeye başladı!

Antalya Büyükşehir tarafından "Ayaklarınız yerden kesilecek" sloganıyla yapılan teleferik, hizmet vermeye başladı. Teleferikle Tünektepe'ye çıkanların kenti kuşbakışı izleyebileceğine dikkati çeken Türel, projenin sloganının da "Antalyalıların ayağı yerden kesilecek." olduğunu hatırlattı.

Bayern Münih'ten Saraybosna'ya stad yatırımı!

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki bir stada yatırım yapmak için temaslarda bulunacak.

Şentepe Teleferiği hizmete açıldı!

Bakım ve onarım nedeniyle bir süre hizmetine ara verilen, Şentepe Teleferiği, tekrar yolcu taşımaya başladı.

Saraybosna'nın teleferiği yeniden kullanılacak!

Saraybosna'da ilk kez 1959 yılında kullanılmaya başlanan ancak Bosna Savaşı sırasında tamamen zarar gören teleferik yeniden vatandaşların kullanımına sunulacak.

Saraybosna teleferiği Haberi

Saraybosna teleferiği

Saraybosna'da ilk kez 1959 yılında kullanılmaya başlanan ancak Bosna Savaşı sırasında tamamen zarar gören teleferik yeniden vatandaşların kullanımına sunulacak.  Şehir merkezi ile Trebevic Dağı arasında hizmet verecek yeni teleferiğin "panoramik gondol" isimli ilk kabini, Vijecnica Kütüphanesi  düzenlenen törenle kamuoyuna...