20 / 05 / 2024

Saraycık kura çekilişi ne zaman

Saraycık kura çekilişi ne zaman

Saraycık kura çekilişi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Çorum Merkez kura çekilişi 25 Aralık'ta! Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Aralık'ta yapılacak. İşte Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Beypazarı kura çekilişi 6 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 6 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ kura tarihleri takvimi belli oldu! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura tarihleri takvimi 2022 vatandaşların gündeminde bulunuyor. TOKİ kura tarihleri takvimi il il peş peşe çekilecek. Peki, 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar...

Kırşehir Kındam TOKİ kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi bugün!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde yer alan 321 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Proje 21 blok şeklinde yükseliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi 13 Ocak'a ertelendi!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinin kura çekilişi 13 Ocak 2022 tarihine ertelendi. 120 ay vade imkanı sağlanan proje 21 blok şeklinde yükseliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi yarın!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Vade süresinin 120 ay olarak belirlendiği Aydınlık Evler 21 blok şeklinde inşa ediliyor.

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları ve projedeki konutların fiyatları...

Saraycık kura çekilişi ne zaman Haberi

Saraycık kura çekilişi ne zaman

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesi için başvurular 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle başlıyor. Projede toplam 1.250 adet daire bulunuyor.

Saraycık kura çekilişi ne zaman?
Saraycık kura çekilişi ne zaman sorusuna 26 Kasım 2018 yanıtını verebiliriz.

TOKİ Sincan Saraycık projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projedeki konutlar için başvuru tarihi 16 Kasım 2018 olarak belirlendi.

En düşük konut bedelinin 189 bin 508 TL, en yüksek konut bedelinin ise 383 bin 601 TL olduğu projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Peşinat bedellerinin 18 bin 950 TL'den başladığı projede 96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 

TOKİ Sincan Saraycık projesi için ödenecek aylık taksit tutarı 1.491 TL ile 3 bin 596 TL...