12 / 05 / 2024

Sarayköy Belediyesi 410 konut

Sarayköy Belediyesi 410 konut

Sarayköy Belediyesi, her alanda gelişen ilçenin toplu konut ihtiyacını gidermek için dev bir adım attı. Sarayköy Belediyesi, ilçedeki toplu konut ihtiyacını karşılamak için TOKİ ile anlaşma yaptı.

Bakırköy Belediyesi'ne haciz şoku! 

Bakırköy Belediyesi'nin 2004 yılında anlaştığı bir temizlik şirketi o döneme ait ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle belediyeye dava açtı. Yapılan görüşmelerden sonuç alınmayınca bazı eşyalar haczedildi.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Bakırköy Belediyesi 8 adet ATM'yi kiraya verecek!

Bakırköy Belediyesi Başkanlığı,  8 adet alana konulacak Banka ATM Kabin yerlerini kiraya verecek.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

TOKİ Denizli Sarayköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Sarayköy projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Tekkeköy Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekkeköy Belediyesi, 26 bin 922,32 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek...

Çekmeköy Belediyesi'nin 2019 bütçesi 270 milyon TL!

Çekmeköy Belediyesi 2019 Mali Yılı Bütçesi 270 Milyon Türk Lirası olarak belediye meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi.

TOKİ Denizli Çivril ve Sarayköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli’nin Çivril ve Sarayköy ilçelerinde inşa edilen projelerde toplam 415 konutun kura çekilişi yapıldı.

Sarayköy’de 85 TOKİ konutu sahibini bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi ortaklığında Sarayköy'de yapımı devam eden konutlar için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. 

Sarayköy Belediyesi 410 konut Haberi

Sarayköy Belediyesi 410 konut

Sarayköy Belediyesi, ilçedeki toplu konut ihtiyacını karşılamak için TOKİ ile anlaşma yaptı. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, içerisinde 410 konut, sosyal donatı alanları ve ticaret merkezlerinin bulunduğu konut projesi için vatandaşlardan başvuru almaya başladıklarını duyurdu.


Sarayköy Belediyesi, her alanda gelişen ilçenin toplu konut ihtiyacını gidermek için dev bir adım attı. Başkan Ahmet Necati Özbaş öncülüğünde ilçeye modern konutlar kazandırılması için başlatılan çalışmalar olumlu sonuç verdi. TOKİ ile yapılan görüşmelerin ardından sadece Sarayköy'ü değil, tüm Denizli'yi heyecanlarından haberi Başkan Özbaş verdi ve TOKi ile birlikte içerisinde 410 konutun ve sosyal donatıların bulunduğu Toplu Konut Projesi'ni Sarayköy'de hayata geçireceklerini ve bu konutlar için kesin başvuruları almaya başladıklarını duyurdu.


Kira öder gibi


Toplu konut projesinin Sarayköy için çok önemli olduğunu ve bu projeyi başlatmaktan duyduğu...