03 / 05 / 2024

Sarayköy Belediyesi toki

Sarayköy Belediyesi toki

Denizli Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği İle Sarayköy'de hayata geçecek olan 410 daire İçin yoğun talep nedeniyle başvuru süreci 28 Şubat'a kadar ertelendi.

Sarayköy Belediyesi 410 konut için TOKİ ile anlaştı!

Sarayköy Belediyesi, her alanda gelişen ilçenin toplu konut ihtiyacını gidermek için dev bir adım attı. Sarayköy Belediyesi, ilçedeki toplu konut ihtiyacını karşılamak için TOKİ ile anlaşma yaptı.

TOKİ Denizli Sarayköy’de 238 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Sarayköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Sarayköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Sarayköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Sarayköy projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Tekkeköy Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekkeköy Belediyesi, 26 bin 922,32 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek...

Çekmeköy Belediyesi'nin 2019 bütçesi 270 milyon TL!

Çekmeköy Belediyesi 2019 Mali Yılı Bütçesi 270 Milyon Türk Lirası olarak belediye meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi.

TOKİ Denizli Çivril ve Sarayköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli’nin Çivril ve Sarayköy ilçelerinde inşa edilen projelerde toplam 415 konutun kura çekilişi yapıldı.

Sarayköy’de 85 TOKİ konutu sahibini bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi ortaklığında Sarayköy'de yapımı devam eden konutlar için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. 

TOKİ Denizli Sarayköy kura çekilişi 28 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi işbirliği ile Sarayköy’de hayata geçirilen konutların kura çekilişi 28 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy Belediyesi'nden Taşyapı'ya tazminat kararı bozuldu!

Kadıköy'de meteoroloji arazisi olarak bilinen arazideki 4 gökdelenle ilgili "Kadıköy Belediyesi'nin inşaat firmasına tazminat ödemesi ve kamu mallarına icra konulması" yönündeki karar bozuldu...

Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi açıldı!

Yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Sarayköy Belediyesi toki Haberi

Sarayköy Belediyesi toki

Denizli Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yoğun talep nedeniyle başvuru sürecinin uzatma karnı aldıklarını belirterek şunları söyledi, "Başvuruların başladığı ilk günlerden itibaren vatandaşlarımız bu projeye sahip çıktılar ve yoğun ilgi gösterdiler. Tabi bu süreçte gerekli hazırlıklarını yapmak isteyen fakat yetiştiremeyen birçok vatandaşımız oldu ve bizlere bu fırsatı kaçırmak istemediklerini belirterek sürenin uzatılması talebinde bulundu. Bizler de TOKİ yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerin sonucunda sürenin uzatılması konusunda fikir birliğine vardık ve başvurular 28 Şubat 2017 tarihine kadar uzatıldı. Hem ilçemizden hem Denizli'den bu projeye başvuru yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı başvurular için belediyemize bekliyoruz. Alman bu kararın vatandaşlarımıza, ilçemize ve Denizli'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 



Deha...