09 / 05 / 2024

Sarayönüne tesis kuruluyor

Sarayönüne tesis kuruluyor

Sarayönü'nde, yaklaşık 10 milyon liralık bütçe ile arıtma tesisi kurulacağı açıklandı. Konya'nın ilçesi Sarayönü'nde fizibilite çalışması yapan Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri, tesisin nereye yapılacağını belirlemedi.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

Kayseri Keykubadiye Sarayı'nın mimarisi ortaya çıkarılıyor!

Anadolu Selçuklu Sultanı 1. Alaaddin Keykubad tarafından Kayseri'de inşa ettirilen Keykubadiye Sarayı'nın mimari yapısı gün yüzüne çıkarılacak. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Konya Sarayönü 79 konut ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Konya Sarayönü İlçesi'ne bağlı Kurşunlu Mahallesi'nde 79 konut inşa edilecek. Konut projesinin ihalesi yarın yapılacak..

TOKİ'den Konya Sarayönü'ne 79 konut!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Sarayönü'nde 79 adet konut inşa edecek.

TOKİ Konya Sarayönü 3. etap çalışmaları başladı!

Sarayönü'ne inşa edilecek 3'ncü etap TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları başladı. TOKİ Sarayönü'nde çevre düzenleme işi İntek Yapı tarafından inşa edilecek.

Konya Sarayönü'ne 500 kişilik KYK yurdu geliyor!

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından ilçeye kız ve erkek olmak üzere toplam 500 öğrenci kapasiteli iki yurt yapılacağını söyledi.

Konya Sarayönü’ne 8.5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Sarayönü'ne 8.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı yaptı.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu!

TOKİ'nin Konya Sarayönü 1. Etap projesi stoklarında yer alan 4 adet konut kurasız olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu ne zaman başlayacak?

Konya Sarayönü'ne şehir meydanı yapılacak!

Sarayönü Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.Toplantıda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karatepe Mahallesi'ne yapılacak...

Konya Sarayönü'ne 6 milyonluk cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sarayönü’nde yaptığı prestij cadde düzenlemelerini tamamladı. 6 caddede gerçekleşen düzenlemelerde 25 bin ton asfalt kullanılırken 6 milyon lira harcandı.

Kars Beylerbeyi Sarayı'nın önünü kapatan okul yıkıldı!

Kars Kalesi atında bulunan tarihi Beylerbeyi Sarayı, önünü kapatan okulun yıkılmasıyla birlikte gün yüzüne çıkacak.

Sarayönüne tesis kuruluyor Haberi

Sarayönüne tesis kuruluyor

Sarayönü'nde, yaklaşık 10 milyon liralık bütçe ile arıtma tesisi kurulacağı açıklandı. Konya'nın ilçesi Sarayönü'nde fizibilite çalışması yapan Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri, tesisin kurulacağı yere karar vermelerinin ardından proje süreci başlayacak. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Tesisin şimdilik Çayırlık mevkisine kurulması planları yapılıyor. Bu Sarayönü açısından çok önemli bir yatırım" diye...