02 / 05 / 2024

Sarı Evler tapu

Sarı Evler tapu

Sancaktepe'deki Sarı Evler projesinde iskan belgesi alındı. Tüm bankalardan krediye uygun olan Sarı Evler projesinin son etabı da satışa 294 bin TL'den başlayan fiyatlarla çıktı...

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

Çanakkale'de 70 yıllık evler için tapu iptal davası açıldı!

Çanakkale'nin Karbastı Mahallesi'nde, 70 yıllık evlere ve yeni yapılan deprem konutlarına; orman alanları içerisinde olması nedeniyle tapu iptal davası açıldı. 

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından kuruldu.

Ev alacaklar dikkat! Tapu oyununa gelmeyin!

Ev almak isteyenler vatandaşlar dikkat. Tapuda müstakil olarak gösterilen evler aslında müstakil  tapu olmayabiliyor. Hukukçu Umut Metin, satın alınmak istenen evlerin tapuları için sorgulama yapılması gerektiğini dile getiriyor.

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Sarıyer'in yeni imar planları meclisten geçti!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözülüyor. 13 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları Sarıyer Belediye Meclisi’nden geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'e tapu müjdesi!

Sarıyer'in tapu sorunu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz burada altyapı çalışmalarını yaptık ve inşallah seçimden sonra da süratle bir taraftan Binali Yıldırım Bey, bir taraftan inşallah Salih Bayraktar Bey ve Ankara'dan da biz, el ele vereceğiz ve bu sorunları da bitireceğ

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Sarı Evler tapu Haberi

Sarı Evler tapu

İntaş A.Ş. tarafından inşa edilen Sarı Evler projesinde 24 Mart'tan itibaren yapı kullanım izin belgeleri (iskan) alındı. Bölgede yaşanan sorundan dolayı yaşanan bu durum sonucunda Sarı Evler'de ruhsat sorunu çözüldü. 


Satışların devam ettiği Sarı Evler, 30 blok ve 720 konuttan meydana geliyor. Yüzde 85 oranında doluluk oranı sağlanan Sarı Evler projesi kapsamında tüm bankalardan kredi alınabiliniyor. 


İskan sonrası son etabın satışına başlanan Sarı Evler'de daireler 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 dubleks şeklinde tasarlandı. Projede teslimler hemen yapılıyor.


55 bin metrekare arsa alanına sahip Sarı Evler projesinde yer alan dairelerin fiyatları 294 bin TL'den başlıyor ve 534 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Sancaktepe'de konumlandırılan Sarı Evler ödeme koşulları kapsamında tüm bankalardan banka kredisi kullanıldığı gibi Türkiye Finans'la yüzde 0,95 faiz oranı ve 60 ay...