19 / 07 / 2024

sarıca cami nerede

sarıca cami nerede

Şile Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak olan caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Peker GYO Çamlıca'daki arsasını 568 milyon TL'ye sattı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Çamlıca'daki arsası satıldı. Peki Peker GYO Çamlıca arsasının büyüklüğü ve maliyeti ne kadar? Peker GYO Çamlıca arsası nerede? İşte merak edilenler...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Yüksekdağ Çamlıca nerede?

Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ala Çamlıca Konakları nerede? 

Ala Çamlıca Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Ala Çamlıca nerede? 

Ala Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 11 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

sarıca cami nerede Haberi

sarıca cami nerede


Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Kaymakamımız Salih Yüce'nin yanı sıra kamu daireleri müdürleri stk başkanları muhtarlar mahalle sakinleri ve camiyi yaptıracak hayırsever de iştirak etti.

Başkanımız törende yaptığı konuşmada camiyi yaptıracak hayırsevere teşekkür ederken, bu bölgenin bir cami ihtiyacı vardı mahalle sakinlerimizin de bu yönde uzun süredir talepleri vardı. Bizde geçmişte imar planlarımızda bu alanda bir cami alanı tanımlamıştık. Bugün bu temeli atmanın ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacını çözmekten son derece mutluyum şeklinde konuştu.


Şile...