19 / 07 / 2024

Şile Sarıca Cami'nin temeli atıldı!

Şile Sarıca Cami'nin temeli atıldı!

Şile Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak olan caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.





Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Kaymakamımız Salih Yüce'nin yanı sıra kamu daireleri müdürleri stk başkanları muhtarlar mahalle sakinleri ve camiyi yaptıracak hayırsever de iştirak etti.

Başkanımız törende yaptığı konuşmada camiyi yaptıracak hayırsevere teşekkür ederken, bu bölgenin bir cami ihtiyacı vardı mahalle sakinlerimizin de bu yönde uzun süredir talepleri vardı. Bizde geçmişte imar planlarımızda bu alanda bir cami alanı tanımlamıştık. Bugün bu temeli atmanın ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacını çözmekten son derece mutluyum şeklinde konuştu.


Şile Belediyesi


Geri Dön