19 / 07 / 2024

Şile Sarıca Cami

Şile Sarıca Cami

Şile Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak olan caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

İstanbul'un kirası en pahalı ilçesi 51 bin 591 TL ile Sarıyer oldu! 

İstanbul'da kirası en yüksek ve en düşük olan ilçeler belli oldu. Kirada en pahalı ilçe Sarıyer olurken, kirası en düşük ilçe de Arnavutköy oldu. Peki vatandaşlar kiralarla ilgili neler söyledi? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ergüven Sarıca tarafından kuruldu.

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Çamlıca Cami İslam Medeniyetleri Müzesi'nde son durum ne?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Büyük Çamlıca Camisi altında yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi de Topkapı Sarayı'na doğal olarak Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir müze olacağını kaydetti.

Ordu'da riskli 69 ev tahliye edildi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde, heyelan tehdidi altında bulunan gece saatlerinde 69 hane, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Çamlıca Cami bugün açılıyor!

İstanbul’un yeni sembolleri arasında yer alan  Çamlıca Camii, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı törenle resmi olarak açılacak.

Pendik itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesinin bir kısmı ile Ballıca - Emirli - Kurna - Kurtdoğmuş Mahallesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Cekam Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cekam Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Fatih Sökmen tarafından kuruldu. 

Şile Sarıca Cami Haberi

Şile Sarıca Cami


Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Kaymakamımız Salih Yüce'nin yanı sıra kamu daireleri müdürleri stk başkanları muhtarlar mahalle sakinleri ve camiyi yaptıracak hayırsever de iştirak etti.

Başkanımız törende yaptığı konuşmada camiyi yaptıracak hayırsevere teşekkür ederken, bu bölgenin bir cami ihtiyacı vardı mahalle sakinlerimizin de bu yönde uzun süredir talepleri vardı. Bizde geçmişte imar planlarımızda bu alanda bir cami alanı tanımlamıştık. Bugün bu temeli atmanın ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacını çözmekten son derece mutluyum şeklinde konuştu.


Şile...