19 / 07 / 2024

sarıca cami şile

sarıca cami şile

Şile Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak olan caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Ferce Bağlıca'da lansman fırsatları! Yeni proje!

Ankara'da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde yer alan konutlar için lansman fırsatları sunuluyor. İşte Ferce Bağlıca projesi ile ilgili detaylar...

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Market ile üretici arasındaki fiyat farkı ikiye katlandı! 90 TL'den 180 TL'ye çıktı! '4 zincir market ifşa edilmeli'

Temel gıda ve temizlik ürünlerinde fahiş fiyat ve stokçuluk yapıldığı tespit edilen zincir marketler ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm sağlamayınca, farklı tedbirler gündeme gelmeye başladı. Ayrıca market ile üretici arasındaki fiyat farkı ise ikiye katlandı.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Gebze-Darıca metrosu ile emisyon sorunu ortadan kalkacak!

Gebze'de hayat geçirilen metro projesi hakkında açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Metrosu ile trafik ve emisyon sorununun azalacağını dile getirdi.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Peker GYO'nun Çamlıca arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Peker GYO'nun Çamlıca arsası ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde, İstanbul'un fethinde kullanılan top ve güllelerin döküldüğü Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak...

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ergüven Sarıca tarafından kuruldu.

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

sarıca cami şile Haberi

sarıca cami şile


Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Kaymakamımız Salih Yüce'nin yanı sıra kamu daireleri müdürleri stk başkanları muhtarlar mahalle sakinleri ve camiyi yaptıracak hayırsever de iştirak etti.

Başkanımız törende yaptığı konuşmada camiyi yaptıracak hayırsevere teşekkür ederken, bu bölgenin bir cami ihtiyacı vardı mahalle sakinlerimizin de bu yönde uzun süredir talepleri vardı. Bizde geçmişte imar planlarımızda bu alanda bir cami alanı tanımlamıştık. Bugün bu temeli atmanın ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacını çözmekten son derece mutluyum şeklinde konuştu.


Şile...