19 / 07 / 2024

Şile Sarıca Caminin temeli atıldı mı

Şile Sarıca Caminin temeli atıldı mı

Şile Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak olan caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

A'la Çamlıca 2'de yüzde 50'sini peşin kalanını 18 ay vade ile ödeme fırsatı! 

A'la Çamlıca 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere 18 ay vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki A'la Çamlıca 2'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

İstanbul'un kirası en pahalı ilçesi 51 bin 591 TL ile Sarıyer oldu! 

İstanbul'da kirası en yüksek ve en düşük olan ilçeler belli oldu. Kirada en pahalı ilçe Sarıyer olurken, kirası en düşük ilçe de Arnavutköy oldu. Peki vatandaşlar kiralarla ilgili neler söyledi? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı duyurdu! Selden etkilenen işletmelerin yaraları 300 bin TL ile sarılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine sonrası “Acil Destek Kredisi'nin” detaylarını açıkladı. İşte detaylar!

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Dolar düşerken, altın atak yaptı! Ons altın 1.660 dolara fırladı!

Altın fiyatları, dünya çapında gerçekleşen ekonomik durgunluk risklerinin artması ile sarı metale yönelik güvenli liman talebinin canlanması nedeniyle haftanın ilk günü önemli bir destek seviyesinin üzerinde sabitlendi.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Seha Tranşe Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seha Tranşe Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulhakim Cağirci, Sedat Şıklı tarafından kuruldu.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Pemac Tesisat İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pemac Tesisat İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Caşkan tarafından kuruldu. 

Şile Sarıca Caminin temeli atıldı mı Haberi

Şile Sarıca Caminin temeli atıldı mı


Çavuş Mahallesi tv vericileri bölgesinde hayırsever bir vatandaşın destekleriyle yapılacak caminin temeli bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen bir temel atma organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Kaymakamımız Salih Yüce'nin yanı sıra kamu daireleri müdürleri stk başkanları muhtarlar mahalle sakinleri ve camiyi yaptıracak hayırsever de iştirak etti.

Başkanımız törende yaptığı konuşmada camiyi yaptıracak hayırsevere teşekkür ederken, bu bölgenin bir cami ihtiyacı vardı mahalle sakinlerimizin de bu yönde uzun süredir talepleri vardı. Bizde geçmişte imar planlarımızda bu alanda bir cami alanı tanımlamıştık. Bugün bu temeli atmanın ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacını çözmekten son derece mutluyum şeklinde konuştu.


Şile...