13 / 05 / 2024

sarıçam adanada satılık arsa

sarıçam adanada satılık arsa

Adana'da bulunan 3 adet arsanın toplam bedeli 1 milyon 278 bin lira olarak belirlendi Arsaların satışları 27 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

HitYaşam satılık daire!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen HitYaşam projesi satışa çıktı. Peki HitYaşam satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Aris Grand Tower satılık ev fiyatları!

Toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşan Aris Grand Tower'da 2018 yılının Mayıs ayında yaşam başlayacak. Aris Grand Tower satılık ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Sarıçam'da sağlık tesisi konut alanına çevrildi!

İmar ve planlara aykırılığa rağmen alınan kararlar, konut dışı kentsel çalışma alanlarının konut alanına çevrilmesi ve imar rantı iddialarıyla çalkalanan Sarıçam'da, şimdi de bir sağlık tesis alanı daha konut alanına çevrildi.

Maltepe Ona9 Dragos satılık!

"Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Ona9 Dragos satılık daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Mahall Bomonti İzmir Evleri satılık!

Mahall Bomonti İzmir Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin dolardan başlıyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde yaşam 2019 yılında başlayacak...

Adana Yaşam Residence satılık!

Adana Yaşam Residence satılık 4+1 dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor. Kayabey İnşaat'ın hayata geçirdiği Yaşam Residence'ta banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık!

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 800 adet konuttan meydana geliyor.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

Seba Office Boulevard satılık!

Ofis alanları 116 metrekareden başladığı proje Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje İstanbul Sarıyer ilçesinde yer alıyor. Seba Office Boulevard satılık fiyatlar metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan oluşuyor.

İlimtepe Sarıçam Adana satış ofisi!

Yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak olan proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. İlimtepe Sarıçam Adana satış ofisi telefon numarası 444 13 07 olarak belirlendi.

sarıçam adanada satılık arsa Haberi

sarıçam adanada satılık arsa

Adana'nın Sarıçam ilçesinde yer alan arsaların en yüksek muhammen bedeli 704 bin TL en düşük muhammen bedeli 223 bin TL olarak belirlendi. Arsalar açık artırma usulüyle 27 Haziran 2013'te satışa çıkacak.


İlan detayı için