07 / 05 / 2024

sarıçam cazibe merkezi olacak

sarıçam cazibe merkezi olacak

Sarıçam Belediye'sinde muhtarlarla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam'ın sorunlarını birinci ağızdan dinledi.

Sarıçam, Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgede gerçekleştirdikleri yatırım, proje ve hizmetlerden bahsetti. Uludağ, Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Bilal Uludağ: Adana Sarıçam'da hormonlu binalara izin vermeyin!

Adana Sarıçam'da konutlar yükselirken Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Mehmet Özhaseki: Sur cazibe merkezi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur’un bir cazibe merkezi olması için çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, bölgedeki salaş yaşamın bitmesini istediklerine işaret ederek, “O kadar güzel projeler hazırladık ki emin olun Silopi’de hazırladığımız projeye herkes imrendi." dedi.

Döner Gazino Antalya'nın cazibe merkezi olacak!

Döner Gazino'nun bulunduğu Tünektepe'de Antalya'nın gelecekteki simgesi olabilecek bir turistik tesis cazibe merkezi ve yaşam alanı projesi hayat bulacak.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

2016 TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları!

2016 TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları dün başladı. Ödemelere göre 240 aya kadar taksit sağlanan projede kura çekimi 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuruları başladı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuruları başladı. Kura çekilişinin 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılması planlanılan TOKİ Adana Sarıçam projesinde daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvurusu yarın başlıyor!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplam 300 adet daire emekliye özel satışa çıkarılıyor. TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvurusu yarın başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvurusu işlemleri!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvurusu işlemleri 14 Mart Pazartesi günü başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projenin kurası 3 Mayıs 2016' da yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Emekli başvuru şartları!

Başvuru sürecinin 14 Mart Pazartesi günü başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan taksit sağlanıyor. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Adana Sarıçam Emekli başvuru şartları...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru dönemi!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru dönemi 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Dairelerin tipleri 2+1 olarak tasarlandığı proje toplamda 300 adet daire satışta...

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Konutları başvurusu 2016!

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Konutları başvurusu 2016 işlemleri 14 Mart'ta açıklanacak. Toplam 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projenin kurası 3 Mayıs 2016'da yapılacak.

sarıçam cazibe merkezi olacak Haberi

sarıçam cazibe merkezi olacak

Sarıçam Belediye'sinde muhtarlarla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam'ın sorunlarını birinci ağızdan dinledi Sarıçam'a yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatan Sözlü, toplantının ardından bölge esnafını ziyaret etti, halkla buluştu. Sarıam'da esnaf ve muhtarlar ile bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ASKİ'nin açılışını yaptığı Buruk Kolektörü ile Sarıçam'ın en önemli sorunlarından birini çözdüklerini kaydetti. Sarıçam'ın ihtiyacı olan hizmeti tereddütsüz vereceklerini söyleyen Başkan Sözlü, "Vilayet sınırlan içindeki köylerimizin Büyükşehirıe bağlanıp, mahalle olmasıyla birlikte bin 200 adet mezarlığın bakım ve temizliğini biz yapıyoruz, ilerleyen dönemlerde namazgah, abdest bölümleri ve tuvaletler yapılacak. Ayrıca hayvanı olup da bahçelerinde çiti olmayanların, çitlerini çeviriyoruz. Hepsi de medeni ve sıhhi olarak halkımızın ihtiyacını karşılayacak ve mahallelerimizin, köylerin yüzünü ağartacak hale gelecek....