30 / 04 / 2024

sarıgöl 112 sağlık istasyonu nerede

sarıgöl 112 sağlık istasyonu nerede

Sarıgöl ve çevresinde yaptırdığı çok sayıda eser kazandıran Sarıgöllü iş adamı Hüseyin Gümüşlü Sarıgöl Devlet Hastanesi bahçesinde 70 metrekarelik alan üzerine 112 Sağlık İstasyonu yaptırdı...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

sarıgöl 112 sağlık istasyonu nerede Haberi

sarıgöl 112 sağlık istasyonu nerede


Manisa Sarıgöllü hayırsever iş adamı 78 yaşındaki Hüseyin Gümüşlü, bu kez de ilçesine 112 sağlık istasyonu yaptırdı.


Sarıgöl ve çevresinde yaptırdığı çok sayıda eser kazandıran Sarıgöllü iş adamı Hüseyin Gümüşlü'nün Sarıgöl Devlet Hastanesi bahçesinde 70 metrekarelik alan üzerine yaptırdığı 112 Sağlık İstasyonu'na ’Hüseyin Gümüşlü 112 İstasyonu’ ismi verildi. 112 Sağlık ekiplerince kullanılacak olan yeni binanın yapımında diğer hayırseverlerinde katkıda bulunduklarını belirten Sarıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman ’’112 Sağlık istasyonu yapımında, en büyük desteği ilçemiz iş adamlarından Hüseyin Gümüşlü yaptı. İstasyonumuzun yapımında diğer hayırseverlerinde katkıları oldu. 112 Sağlık İstasyonu yapımında katkı sağlayan tüm hayırseverlerimizi teşekkür ederim" dedi. Öte yandan, Sarıgöl’de Tarım İlaçları Bayiliği ve petrol istasyonu işletmeciliği yapmakta olan iş adamı Hüseyin Gümüşlü’nün(78),Sarıgöl’de cami, okul, sağlık istasyonu, hastaneye...