03 / 05 / 2024

sarıgöl imar planları

sarıgöl imar planları

Sarıgöl'de yıkım, tahliyeler ve dönüşüm inşaatı devam ederken mahalleyi betonlaştıracak imar planları askıya çıktı. Yeni planlara göre, parklar yapılaşmaya açılıyor, 3 kat inşaat hakkı 13 kata çıkıyor, nüfus yoğunluğu artıyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Sarıgöl Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl imar planı askıya çıktı! 

Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Tescil Harici Alana ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Manisa Sarıgöl'ün imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl için hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Sarıgöl Revizyon İmar Planlarını masaya yatırdı.

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'ne ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’de hayata geçirilecek olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinde ilk kazma vuruldu.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

TOKİ Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 796 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri'nde toplamda 796 adet konut inşa edecek.

sarıgöl imar planları Haberi

sarıgöl imar planları
Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 'gecekondu dönüşüm' projesi kapsamında binin üzerinde Romanın yaşadığı Sarıgöl'de (Şen Mahalle) 600 bina boşaltılmış ve yıkılmıştı. Acar İnşaat'ın ihalesini aldığı havuzlu rezidans inşaatları devam ederken Çevre ve Şehircilik Bakanlıgı'nın mahalle için hazırladığı yeni imar planları askıya çıktı. 'Gaziosmanpaşa ilçesi, Sangöl ve Yenidogan Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım îmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planları'na göre 2010 yılı öncesinde imar planlarında kat sınırı 3 iken şimdi 13 kata (40 metre) çıktı. Ayrıca 2010 planlarında park gözüken alanlar yapılaşmaya açıldı, kamusal alanlar azaltıldı ve nüfus yoğunluğu iki katına çıkartıldı. Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi planlara dava açacağını açıkladı. Mahalleli de planlara itiraz için dilekçe veriyor.
Mahalleli, gönüllü şehir plancılarıyla hazırladığı itiraz dilekçesinde imar planlarının halkın görüşüne...