06 / 05 / 2024

sarıgöl konutları daire

sarıgöl konutları daire

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 725 adet konuttan meydana gelen Sarıgöl Kent Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde dizayn edildi...

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

We Haliç Sarıgöl Mahallesi daire fiyatları!

We Haliç Sarıgöl Mahallesi daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

Sarıgöl'e yeni gençlik merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Sarıgöl’de Gençlik Merkezi yapımına başlandı.

Manisa Sarıgöl'de fay hattındaki evler yıkılıyor!

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 28 Mart 1969 yılında meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden sonra ilçe içinde oluşan 3,5 kilometrelik hareketli fay hattının üzerinde son 15 yılda büyük hasar gören 95 ev ve iş yerinin yıkım çalışmaları sürüyor.

Manisa Sarıgöl'e yeni imar planı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Sarıgöl’e yeni imar planı için bir araya gelen başkanlara 1/5000 ve 1/1000’lik imar planlarına yönelik yüklenici firma tarafından sunum yapıldı.

Manisa Sarıgöl'ün yolları yenilendi!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt atağına başlayan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Çavuşlar Mahallesi’nde 4 kilometrelik asfaltlama yaptı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Sarıgöl Mahallesi'nde riskli alanlar için hazırlanan uygulama ve nazım imar planları askıya çıkarıldı...

Manisa Sarıgöl'e yeni terminal geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte ilçeye yapılacak yeni terminal alanı alternatifleri üzerinde incelemelerde bulundu

Manisa Sarıgöl'de sıcak asfalt çalışmalarına başlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’ü çevre il, ilçe ve mahallelere bağlayacak olan 10 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Çalışmaların iki ayda tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi için ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi Projesi, Sarıgöl ilçesinde de hayata geçiyor.

Manisa Sarıgöl'deki 97 hasarlı bina yıkılıyor!

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nden geçen hareketli fay hattı nedeniyle hasar gören toplam 97 ev ve işyerinin yıkımına başlandı. Yıkım çalışmaları 60 iş gününde tamamlanacağı belirtildi.

sarıgöl konutları daire Haberi

sarıgöl konutları daire

İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da 5 blok halinde yükselen Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Acar İnşaat tarafından inşa edilen Sarıgöl Kent Konutları projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede satış süreci devam ediyor.


Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Sarıgöl Kent Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 51 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 91 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 115 metrekare alanlarla tasarlandı.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları daire fiyatları için 444 0 467 numaralı hattan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen proje toplam 725 adet konuttan meydana geliyor.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi 1 Haziran 2015 olarak...