03 / 05 / 2024

sarıgöl konutları

sarıgöl konutları

Sarıgöl Kent Konutları satış fiyatları 2+1'ler için 197 bin TL'den başlangıç gösteriyor....

Sarıgöl Konutları satış ofisi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Sarıgöl Konutları satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm!

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen Sarıgöl Kent Konutları 'nda fiyatlar ortalama 108 bin liradan başlıyor...

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

Manisa Sarıgöl'de yollar yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Çavuşlar mahallesini-Yeşilyurt (Alaşehir) mahallesine bağlayan yolda asfalt altı dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezinde toplamda 3,5 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışması başladı. Tırazlar Caddesi’nden başlayan çalışmalar diğer ana caddelere kadar devam edecek.

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Sarıgöl yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasında kötü durumda olan 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi şekilleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöllü gençler için hazırlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Sarıgöl'ün yol sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesine bağlı Dadağlı, Işıklar ve Çarıklar mahallelerini birbirine bağlayan 8 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde Alaşehir Caddesi düzenlemesi, Gençlik Merkezi inşaatı ve Çanakçı Mahallesi asfaltlaması çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Manisa Sarıgöl yollarına modern dokunuş!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Sarıgöl ilçesi Tırazlar ve Çanakçılar Mahallesini birbirine bağlayan yolda gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasının ardından mevcut yolda yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi Projesi, Sarıgöl ilçesindeki yapım çalışmaları hız kazandı. Projede temel atımına başlandı.

Sarıgöl’ün çehresi 150 gün sonra değişiyor!

Sarıgöl’ün cadde ve sokaklarında yayaların ulaşımlarını kolaylaştırmak için parke taşların sökülmesine başlandı. Ardından araçlar için de cadde ve sokaklara sıcak asfalt atımına başlanacağı açıklandı.

sarıgöl konutları Haberi

sarıgöl konutları

Sarıgöl Kent Konutları, Aralık 2014'te teslim edilecek. Sarıgöl ve Yenidoğan Kentsel Dönüşüm projesi içerisindeki Sarıgöl Kent Evleri'nde 725 daire yer alıyor. 9 bloktan oluşan Sarıgöl Kent Konutları satış fiyatları kapsamında 1+1'ler 108 bin TL'den, 2+1'ler 197 bin TL'den ve 3+1'ler 251 bin TL'den satılıyor. 


Sarıgöl Kent Evleri'nde konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1+1'ler 51 metrekare, 2+1'ler 91 metrekare ve 3+1'ler 114 metrekare şeklinde tasarlandı. 


1452 ada üzerinde konumlandırılan Sarı Göl Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tamamı peşin ödemelerin yanı sıra banka kredisiyle de vadelendirme yapılıyor. Proje, Acar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


444 0 467

http://www.gaziosmanpasa.bel.tr/

Kübra...