02 / 05 / 2024

şarık tara ne kadar vergi beyan etti

şarık tara ne kadar vergi beyan etti

Türkiye'nin vergi rekortmeni, 2015 yılı için 45 milyon 157 bin 918 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel oldu. 2014 yılının vergi rekortmeni Şarık Tara ise bu yıl 3.sırada yer aldı.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dün TÜİK tarafından açıklanan 2023 Enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru Türk lirası karşısında yükselişine devam etti. Yükselişine bugün de devam eden dolardan yeni rekor geldi.  4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? soruları son dönemde sıklıkla sorulmaya devam ediliyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler, Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman? sorularına yanıt arıyor.

Bayramın son gününde kurbanlık fiyatları düştü mü? 2022 kurbanlık fiyatları ne kadar oldu?

Pazarlardaki fiyatların bayramın son 2 günü düşeceğini bilen vatandaşlar, ¨Kurbanlık fiyatları düştü mü, ne kadar düştü?¨ sorusunun yanıtlarını arıyor. Peki, 2022 kurbanlık fiyatları düştü mü? Kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik bulaşık makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Evindeki bulaşık makinesini bir yenisiyle değiştirmek isteyenler güncel bulaşık makinelerinin fiyatlarını araştırıyorlar. Gelişmiş teknolojili ve şık tasarımlı Arçelik bulaşık makineleri bu kapsamda dikkat çekiyor. Peki, Arçelik bulaşık makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında. Boşanma kararının ardından Gates çiftinin 131 milyon dolarlık malikanesinin ne olacağı merak konusu oldu. 

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Kredi çekecekler dikkat! 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, güncel konut kredi faiz oranlarını araştırıyor. Peki güncel faiz oranlarına göre, 100 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Ev almak için kredi çekecek vatandaşlar bankaların kredi faiz oranlarını araştırıyor. Bankalar ise konut kredisi faiz oranlarını sürekli güncelliyor. Peki 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu? İşte konut kredisi faiz oranları ve taksit hesaplama...

100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

100 bin TL'lik konut kredisinin ödeme planları kredi çekecek vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksiti ne kadar?

Ev alacak vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de konut kredisi faiz oranları. Peki 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksiti ne kadar?

500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar oldu?

Kamu bankalarının başlattığı avantajlı konut kredisi paketi kapsamında sıfır ve ikinci el konutlar için uygulanan faiz oranlarında yeni düzenleme yapıldı. Sıfır konutlar için faiz oranı yükseltildi. Peki 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar oldu?

şarık tara ne kadar vergi beyan etti Haberi

şarık tara ne kadar vergi beyan etti

Türkiye'nin vergi rekortmeni, 2015 yılı için 45 milyon 157 bin 918 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel oldu.


Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 2015 yılı vergilendirme dönemine ilişkin verilen Gelir Vergisi beyanları sonucunda, Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden ilk 100 mükellefi açıkladı.


Buna göre, 2015 için 45 milyon 157 bin 918,24 lira vergi tahakkuk ettirilen Arsel, Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu.


Arsel'i, 44 milyon 328 bin 231,80 lira vergi tahakkuk ettirilen Mustafa Rahmi Koç izledi. Arsel ve Koç'u, 35 milyon 853 bin 563,87 lira vergi tahakkuk ettirilen Şarık Tara takip etti. 2014 yılının vergi rekortmeni Tara, geçen yıl üçüncü sırada yer aldı. 


VERGİ REKORTMENLERİ

Açıklanan listenin ilk 50'sinde yer alan ve isimleri belli olan mükellefler şunlar:



İşte Türkiye'nin 2015 emlak...