02 / 05 / 2024

şarık tara türkiyenin vergi rekortmenleri listesinde kaçıncı sırada

şarık tara türkiyenin vergi rekortmenleri listesinde kaçıncı sırada

Türkiye'nin vergi rekortmeni, 2015 yılı için 45 milyon 157 bin 918 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel oldu. 2014 yılının vergi rekortmeni Şarık Tara ise bu yıl 3.sırada yer aldı.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık vefat etti!

26 Mart 1971 - 29 Eylül 1971 tarihleri arasında görev yapan Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık hayatını kaybetti.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü model çalışmalarının sonuna gelindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Ar-Ge kültürünün oluşturulmasının önemine işaret ederek "Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü bir model üzerinde çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah yakında sizlerle de paylaşacağız." ifadesini kullandı.

Hıncal Uluç'tan Şarık Tara'ya bin teşekkür!

Hıncal Uluç, ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'ya teşekkür etti.. 

Şarık Tara'nın ismi Sutopu Süper Lig'e verildi!

Sutopunda Spor Toto Süper Lig'e, bu yıl hayatını kaybeden ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'nın ismi verildi....

2017'de Türkiye’nin gelir vergisi rekortmeni Şarık Tara oldu!

Türkiye’nin gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. Buna göre, 2017 yılında Türkiye’nin gelir vergisi rekortmeni el değiştirerek Şarık Tara oldu.

2017 gelir vergisi rekortmeni Şarık Tara oldu!

Türkiye'nin gelir vergisi rekortmeni, 2017 yılı için 53 milyon 583 bin 488 lira vergi tahakkuk ettirilen Şarık Tara oldu....

Türkiye'nin gelir vergisi rekortmeni Şarık Tara oldu!

Türkiye'nin gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. Buna göre, listesinin ilk sırasında 2017 yılı için 53 milyon 583 bin 488 lira vergi tahakkuk ettiren Şarık Tara yer aldı.

Şarık Tara sektörün son 60 yılını şekillendirdi!

Şarık Tara, 29 Haziran’da, 88 yaşında hayatını kaybetti.4,7 milyar dolarlık bir dev haline getirdiği Enka İnşaat, şimdi Sinan Tara’ya emanet...

Şarık Tara, Enka'yı üçüncü kuşağa emanet edip gitti!

Enka'nın kurucusu ve onursal başkanı Şarık Tara, 88 yaşında hayata veda etti. İş hayatında tecrübeye değil, gençliğin dinamizmine inandığını söyleyen Şarık Tara, grubun başkanlığını oğlu Sinan'a, icranın kaptanlığını ise torunu Mehmet Tara'ya emanet etti.

Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı!

Önceki gün vefat eden Enka İnşaat ve Sanayi AŞ Kurucusu ve Onursal Başkanı Şarık Tara için, Bebek Hümayun-u Abad Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

şarık tara türkiyenin vergi rekortmenleri listesinde kaçıncı sırada Haberi

şarık tara türkiyenin vergi rekortmenleri listesinde kaçıncı sırada

Türkiye'nin vergi rekortmeni, 2015 yılı için 45 milyon 157 bin 918 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel oldu.


Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 2015 yılı vergilendirme dönemine ilişkin verilen Gelir Vergisi beyanları sonucunda, Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden ilk 100 mükellefi açıkladı.


Buna göre, 2015 için 45 milyon 157 bin 918,24 lira vergi tahakkuk ettirilen Arsel, Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu.


Arsel'i, 44 milyon 328 bin 231,80 lira vergi tahakkuk ettirilen Mustafa Rahmi Koç izledi. Arsel ve Koç'u, 35 milyon 853 bin 563,87 lira vergi tahakkuk ettirilen Şarık Tara takip etti. 2014 yılının vergi rekortmeni Tara, geçen yıl üçüncü sırada yer aldı. 


VERGİ REKORTMENLERİ

Açıklanan listenin ilk 50'sinde yer alan ve isimleri belli olan mükellefler şunlar:



İşte Türkiye'nin 2015 emlak...